Followers

23.2.10

Telatah yang menggembirakan.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Semoga teman-teman semua dalam keadaan sihat walafiat.

Hari ni jamu mata tengok gambar anak-anak sedara kakchik la ya sementara kakchik selesaikan pejabat ni. Gambar-gambar diorang dah terlalu banyak dalam hardisk.

 
Khamis lepas, Emran dan Amni menemani kami ke TM Point yang baru dibuka di Kubang Kerian.

 
Emran begitu khusyuk mendengar cerita online di Reading Is Fundamental

 
Si aktif, Amni yang sangat lincah pergerakannya.

 
Kakak dan Nana


 
Eqbal yang fotogenik.

Semoga terhibur.

16 comments:

  1. Comel-comel..

    Budak-budak sekarang cekap guna komputer walaupun masih kecil kan..

    ReplyDelete
  2. zureen, diorang tu sejak baby lagi dok tengok setiap bilik ada komputer dan semua orang dewasa menggunakannya sebab tulah cepat pandai tu sampai kita pun kadang2 letih nak control.

    ReplyDelete
  3. Comelnya...!! Kak tie suka pada baby.. geram betul!

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Chik...
    Comei² mereka....Amboiiii Iqbal..bolatnya mata..geram nengok...

    ReplyDelete
  5. anak-anak pengubat keceriaan dan hiburan yang paling bernilai

    comel-comel anak-anak saudara Kak Chik

    saya doakan Kak Chik juga mendapat zuriat yang comel-comel juga

    amin-amin Ya Allah ;D

    ReplyDelete
  6. comel la amni. brp umurnya kakchik?

    ReplyDelete
  7. salam kakchik..lama tul x singgah sini jenguk kakchik.

    wah..sungguh cumil ank2 kakchik.

    ReplyDelete
  8. Semua comey2.. cute mcm untie mereka juga..:D

    ReplyDelete
  9. kak tie, kita semua sangat sukakan baby kan sebab semuanya comel-comel

    ReplyDelete
  10. Wa'alaikummussalam kaksu. Alhamdulillah... mereka semua penyeri hidup kami sekeluarga. iqbal memang mata bulat kan hehe.

    ReplyDelete
  11. Terima kasih banyak Mas. Semoga Allah izinkan kami mempunyai anak-anak yang comel dan sihat.

    ReplyDelete
  12. Nadiah, umur Amni dah nak masuk 2 tahun.

    ReplyDelete
  13. Wa'alaikummussalam kina.

    Takpe... kalau ada kelapangan kita saling ziarah menziarahi kan agar ukhuwah terus erat. Kakchik pun agak lama tak jenguk kina. Harap2 kina sihat sejahtera.

    Mereka semua ni anak-anak saudara kakchik la kina. Kakchik belum ada cahayamata.

    ReplyDelete
  14. Terima kasih Kittun. InsyaAllah anak autienya pun akan cute juga nanti.

    ReplyDelete
  15. Salam.. Comelnya anak2 saudara Kak Chik ni... suka tengok keletah budak2 yg cute & manja...

    ReplyDelete
  16. terima kasih Nur. kakchik pun sama...

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails