Followers

5.2.10

Ketika Cinta Bertasbih Datang ke Kota Bharu

 
Jom orang-orang di Kota Bharu, kita sama-sama ke program ini!


Sumber imej: SAING

10 comments:

  1. Dapat bayangkan betapa sesaknya bandar Kota Bharu nanti.. :)

    ReplyDelete
  2. best nyer k.chik boleh tengok kcb

    saya baru nak baca novel :)

    ReplyDelete
  3. kak tie, kakchik pun tak dapat nak bayangkan bagaimana keadaan kat pusat bandar malam tu, huhu.

    ReplyDelete
  4. wan anie, kakchik memang berhajat sangat nak tengok filem tu sebab dah banyak kali dengar org cakap ceritanya jauh lebih Islamik dari AAC.

    ReplyDelete
  5. Salam..Kalau nak beli DVD Original KCB boleh refer http://solehah2u.blogspot.com/ syukran :)

    ReplyDelete
  6. kak chik!
    sedih nya ;(
    selalu x dpt join. zaza balik kelate 14hb malam.
    huuu

    btw,
    mntak copy advertisement tu, nak promote kat blog. boleh?

    ReplyDelete
  7. Wa'alaikummussalam Ummu Solehah.
    Memang ummu menjual DVD filem ni ke?
    Berminat juga tu.

    ReplyDelete
  8. zaza, sabar ajelah ya. insyaAllah akan ada rezeki lain pulak nanti.
    silakan.

    ReplyDelete
  9. salam kakchik..mohon copy gmbar nak promote ye..=)
    kena bayar ke tak eh?
    KCB 1 @ 2 ye?

    ReplyDelete
  10. wa'alaikummussalam segelasair.
    silakan. setahu kakchik kena ada pas masuk.
    bayar ke tidak kakchik tak tahu. lupa nak tanya kawan yang forwardkan iklan ni. episod mana, itu juga kakchik minta maaf, lupa nak tanya hehe.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails