Followers

28.2.10

Ketika Cinta Bertasbih 2

MALAM INI!

Jom, kita sama-sama ke Dewan Balai Islam, Lundang untuk menonton wayang bersama Tok Guru.


 Sejarah dalam hidup yang tak mungkin berulang lagi.


Masuk - PERCUMA

9 comments:

  1. aler jaunye..dah le tu ahad plak tu....uhuhuh....bila dia nak buat kat terengganu.....teringin gak nak tgk ni...

    ReplyDelete
  2. eh lupa nak ckp..nice ar gambo di atas tu(background) cool je...

    ReplyDelete
  3. aSHa, tayangan tu atas inisiatif kerajaan negeri sebab kerajaan malaysia belum izinkan filem KCB ni ditayangkan di pawagam di malaysia. jadi untuk buat tayangan kat terengganu atau tempat lain tu kena harapkan kerajaan negeri masing-masing kot. kakchik pelik sebenarnya kenapa kerajaan malaysia tak lepaskan filem ini di pawagam.

    p/s: background yang ni mungkin akan bertukar lagi sebab kakchik belum puas hati hehe.

    ReplyDelete
  4. Akak zureen yg duduk KB patut tengok filem ni sebab dia suka sgt akan cerita ni..(novelnya sangatlah tebal..)

    ReplyDelete
  5. zureen, tolong jemput dia bagi pihak kakchik ya. tayangan ni FREE je dan Tok Guru pun datang tengok bersama kita.

    ReplyDelete
  6. salam kak chik, wow tukar perabut n langsir baru lagi :) nice!

    ReplyDelete
  7. wkslm catlina. semua terpaksa tukar baru sb yg lama tiba2 je buat hal.

    ReplyDelete
  8. salam...
    bila la prudoser filem mesia nak buat filem hebat mcm ni..asyik2 hantu,lawak(yg tak lawak pun)...
    akak sgt puas ati baca novel KCB ni...

    ReplyDelete
  9. wkslm kak kam. malam tadi masa ceramah dr prof abu hasan hasbullah dia kata di negara kita ni produser filem takut nak naikkan watak2 manusia baik dlm filem sebab takut tak menarik minat. sebab itu banyak filem macam yang ada sekarang. KCB ni tak lulus untuk ditayangkan di Malaysia. Pelik.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails