Followers

16.9.10

Wajah-wajah pembunuh kejam.

Bismillah.

Teman-teman, harap maafkan kakchik kerana meletakkan gambar-gambar mereka di sini. Kakchik ingin merekodkan fakta kes pembunuhan kejam yang berfrofil tinggi yang berlaku dalam bulan Ramadhan 1431H.

Betapa jahatnya mereka dan kumpulan yang terlibat hingga tiada peri kemanusiaan lagi. Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua. Semoga menjadi pengajaran kepada kita semua.

Suspek utama kes bunuh kejam arwah Sosilawati.

Suspek no 2 kes bunuh kejam arwah sosilawati.

Pembunuh kejam ustazah dan anak lelakinya.

Kakchik tahu masih ramai lagi penjahat di luar sana yang tidak kita ketahui. Kalaulah Allah mengurniakan kita kemampuan psikik untuk mengetahui perangai manusia, bak kata hidup kita setiap hari mungkin tidak pernah tenang.

Ya Allah, mohon janganlah ada lagi pembunuhan kejam selepas ini. Syaitan berkepala manusia menggerunkan. Hanya Engkau Maha Pelindung dan Penyelamat kami.

6 comments:

  1. salam lebaran ke 7 chik dan keluarga... :)

    p/s geram dan sakit hati bila tengok muka penjenayah ni chik..

    ReplyDelete
  2. Apabila duit yang banyak masih dirasakan tidak mencukupi maka jadilah seperti mereka2 itu yang bertopengkan manusia tetapi berhatikan syaitan...

    ReplyDelete
  3. kakchik,

    suspek kedua tu mcm very familiar taww...org politik MIC ke before this ??

    dan...saspek last kes ustazah tu chinese ke malay yer?
    sian ustazah dan anknye....sempat lg dicabul sblum dibunuh (atau sesudah dibunuh?)

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri cikmin. rindu la kat cikmin tapi belum kesempatan nak jenguk. kita seluruh negara bencikan mereka ni. iblis topeng manusia.

    ReplyDelete
  5. kak azah, mereka tu tiada hati perut. yang ada hanya nafsu. duit aku duit aku, duit kamu pun duit aku. agaknya itulah yang mereka fikirkan setiap masa.

    ReplyDelete
  6. wkslm ummi hanie.
    berita tv asyik dok lapor, "mereka adalah ahli seumur hidup satu parti politik ..." tak boleh nak sebut, nanti bahaya.

    suspek pembunuh ustazah tu cina masuk islam. mungkin dirinya tiada bimbingan agama. itu yang terlajak perbuatan tu.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails