Followers

29.9.10

Nuffnang, Jangan Serik Mengiklan Ya

Alhamdulillah, selepas 3 bulan earnings kakchik di Nuffnang sudah pun melebihi RM200. Dalam blogging dan tidak blogging masih ada pengiklan yang sudi mengiklan di blog Keluargaku Sayang ini. Terima kasih banyak ya.

Kali terakhir kakchik mengeluarkan duit iklan Nuffnang ni ialah 26 Jun lalu dan cek pun sudah lama sampai. Azam kakchik untuk simpan pendapatan iklan ni hingga hujung bulan 9 nampaknya memberikan pulangan yang lebih baik. Alhamdulillah.

Buffered Earnings pun banyak yang sudah menjadi Metered Earnings tapi bila status bertukar, cepat pula pengiklan baru mengambil alih. Paling banyak mengiklan di blog kakchik ialah DiGi. Nampaknya kakchik nak guna talian DiGi la pulak lepas ni sebagai tanda terima kasih.

Inilah rekod Buffered dan Metered Earnings kakchik sejak 17 Jun hingga sekarang.


Mungkin esok kakchik akan cash out duit ni atau mungkin juga biarkan dulu hingga duit tabung laptop kakchik ni menokok lagi. Alhamdulillah.

4 comments:

  1. saya baru cash out kali kedua semalam.... tangan ni rasa nak klik jer 'cash out my earning' hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dni. Dni tentu lebih2 lagi kan?

    ReplyDelete
  3. Wan, kakchik masih bertahan ni. Insyaallah nak tahan diri hingga bulan 12 baru nak cash out.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails