Followers

10.9.10

Sticky Post: Kad Raya Sudah Sampai

Skrol ke bawah untuk entri terbaru. Terima kasih.



 "Sesungguhnya di dlm hati itu ada 1 kekosongan yg tidak akan terhapus melainkan kekosongan itu diisi dengan ALLAH. Dan di dlmnya ada 1 kesedihan yg tidak dpt dihapuskan melainkan dgn kegembiraan mengenali ALLAH dan taat pada-Nya" - Ibnu Qayyim Al-Jauziyah. 


Salam penuh kemaafan dan salam kemuliaan buat semua semoga sentiasa dirahmati ALLAH swt.

UPDATE

Kad dari si comel Echah (Shuwaidah) di FB.
Kad raya dari doc yang lembut dan lawa, Inahar Ali.
Terima kasih Catlina. Segar sungguh tengok kad raya ni.

Diterima dari Nur di Cetusan Rasa

Kad pemberian Areef dari blog Hijrah.

Terima kasih banyak kepada Areef dan Nur yang telah sudi memberikan kad raya di atas kepada kakchik. Alhamdulillah. Kakchik takde kad rayalah tahun ni. Hehe, belum upload la.. insyaallah nanti kakchik upload ke sini.

14 comments:

  1. salam ziarah...
    syukran untuk perkongsian kata2 itu...benar itulah hakikat kita yang sering meletakkan ALLAH jauh dari keperlian yang lain...

    ya ALLAH,kau ampunilah dosa hamba2-Mu ini ...

    ReplyDelete
  2. Selamat datang Ahmad Tajuddin Abdullah.
    Afwan. Kakchik pun hanya mengongsikan mesej dari seorang teman yang diterima di email pagi ini. Moga-moga Allah sentiasa di hati barulah segala apa yang kita buat, kita fikir untuk keredhaan-Nya.

    Semoga Allah makbulkan doa Ahmad Tajuddin tu.

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri kak chik, maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  4. Salam Aidilfitri kembali MamaYatie. maaf Zahir Batin juga.

    ReplyDelete
  5. Salam...

    Lama dah tak tinggal komen kat blog kak chik ni, w/pun mmg jarang sgt miss entry2 kat blog kak chik ni...

    kak chik, sy nak ambil kesempatan nak ucapkan salam aidilfitri wat kak chik sefamily... mohon maaf atas segalanya...

    sy nak hadiahkan kak chik kad raya istimewa dr saya... silalah ke blog sy utk melihat kad raya tu, hehehehe...

    ReplyDelete
  6. Wkslm Areef.

    Ha'ah mmg lama tp kakchik selalu jugak nampak link kat feedjit dan dah masuk senarai referrer pun.

    Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin untuk Areef juga.

    Insyaallah nanti kakchik gi ambil. Terima kasih banyak ya Areef.

    ReplyDelete
  7. salam aidilfitri kak chik..tak dapat nak kasi kad raya, tak sempat buat pun sebab E-ein baru baik demam...esok baru nak kelik kelate, tapi tido kuantan dulu..sejak ada anak kecik, tak larat nak drive straight (err..atau apakah ini maknya dah semakin tua sebab tu tak larat heheheh..).

    maaf zahir dan batin...doakan kami selamat tiba ke kota bhrau..amin

    ReplyDelete
  8. salam kak chik....ida dh bce dh msj kak chik kt box ida.....
    ni alamat ida....

    zuraida assma bt abdul halim
    kg pemanak kemuning,18500 machang kelantan...

    terima kasih kak chik....

    ReplyDelete
  9. salam kakchik, selamat hari raya & maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  10. Salam aidilfitri kembali Catlina. Takpe... kakchik pun takde kad raya tahun ni. Entah apa yg disibukkan hingga tak sempat nak buat :) hahaha... makin bertambah usia tu betul tapi faktor tahap kesihatan badan pun ya juga. Sebab tu tak tahan nak drive straight ke Kelate. Kakchik doakan perjalanan Catlina sekeluarga selamat. Berhati2 di jalan raya.

    ReplyDelete
  11. Wkslm ida. Terima kasih. Akhirnya dapat juga kakchik lunaskan janji.

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum kakchik.. kite nak ucapkan selamat hari raya wat kakchik. maap zahir batin kalau sepanjang persahabatan ini ade yang menyinggung ati dan perasaan. mudah2an syawal kali ini akan lebih bermakna buat kakchik dan suami. kullum am wa antum bikhair.....

    ReplyDelete
  13. slm kak chik...nanti maghi amik kad raya!sempatlah buat uduh2 male tadi..huhu

    ReplyDelete
  14. Salam Aidilfitri buat kakchik sekeluarga. Semoga bergembira bersama keluarga tersayang. Maaf dipinta andai ada bicara mengguris perasaan sepanjang perkenalan di alam maya ini. SELAMAT HARI RAYA

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails