Followers

12.9.10

Tahniah! Anda adalah Follower ke-500 !

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Azura Rahman ialah pemilik ikon paling atas dan paling kiri.

Kepada Azura Rahman, kakchik ucapkan TAHNIAH kerana anda sudi menjadi Follower blog Keluargaku Sayang yang ke-500! Terima kasih banyak.

Walaupun blog ini tidaklah begitu banyak perkongsian ilmu, anda dan kesemua 499 Follower yang lain masih sudi untuk mengikuti perkembangannya. Moga-moga banyak manfaat yang kalian perolehi.

Sebagai tanda gembira atas sokongan para peminat, kakchik telah menanam target sejak mendapat Follower ke-400 lagi iaitu, setiap pertambahan 100 peminat, kakchik akan hadiahkan sesuatu kepada yang yang ke-ratusan itu.

Maafkan kakchik jika tidak menyediakan sebarang hadiah kepada yang lain. Nak buat macamana kan, sebab untuk seorang saja yang mampu. Jangan marah ya. Insyaallah kalian boleh sertai Giveaway pulak nanti.

Ok, kepada Azura Rahman, sila tinggalkan nama penuh, alamat dan no tel kat ruangan komen ya.

4 comments:

  1. Alhamdulillah.. x disangka.. persinggahan zura di 'rumah' Kak Chik mendpt hadiah.. thanks Kak Chik..

    Bkn hadiah semata2 yg dicarikan tapi perkongsian ilmu dan tips dari Kak Chik tu amat berguna buat zura dan kawan2 lain..

    Namun kalu dh Kak Chik sudi memberi hadiah buat zura.. alhamdulillah.. zura terima dgn hati terbuka..

    Nama : Norazura Ab Rahman
    Alamat : 108 Taman Sepakat Jalan Gambang 25150 Kuantan Pahang

    No Tel : 019-9988588

    ReplyDelete
  2. salam
    blog kak chik banyak ilmu walaupun santai...akak suka sbb akak tak berapa suka blog yg terlalu serius...

    ReplyDelete
  3. Zura, itulah special namanya. Bukan semua orang boleh dapat rezeki special ni :)

    Insyaallah hadiah tu adalah tanda syukur kakchik kerana masih diizinkan Allah untuk menulis dan membina jaringan persahabatan melalui blog.

    Terima kasih ya Zura.

    ReplyDelete
  4. Wkslm kak kam. Mashaallah... terima kasih banyak kak kam... kakchik tak tahu kat mana ilmu yang kakchik kongsikan tu tapi jika itu yang kak kam dapat, kakchik syukursangat-sangat.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails