Followers

14.4.09

Untuk peminat 'purple' dan biru

Ini entri saja-saja sekadar mengisi masa terluang sementara menanti Isyak. Kakchik ada buat set untuk seorang kawan di Polyvore tapi kalau teman-teman berkenan boleh lah juga jadikan inspirasi, hehehe.

Inilah dia....
For حور العين


Suka tak? Kalau suka katakan ya.

Dan ada satu set lagi, kali ni kakchik fokus warna biru pulak. Biru lembut... siapa yang suka? Sila angkat kaki.


Beautiful Blue


Ops! Dah azan la... jom solat dulu (bagi yang boleh solat) kita solat jemaah nak tak?

11 comments:

  1. Adeh...kakchik, sy ni pantang tgk purple, meleleh air liur hehehe...tp kasut tu tggi sgt, bmbg tergelecok.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam...

    Sini dah dekat subuh dah..hehe..

    Ok, jangan lupa ke rumah baru saya ya..

    http://www.faridrashidi.com

    ReplyDelete
  3. Zureen suka tema biru itu..cantiklah.

    ReplyDelete
  4. Salam, lama tak berkunjung, maklumla..... Sihat? Ingat ckg lagi?
    K Chik, ckg bukan tinggal di Perak, sebenarnya ckg keturunan Perak, lahir dan belajar di Selangor, hampir 20 tahun di Kedah dan akan merantau ke Terengganu pula tidak lama lagi, InsyaAllah. Bolehla kita jumpa, dah dekat tu...

    ReplyDelete
  5. Salam kakchik.

    Wah...cantik2 belaka...kak tie suka purple...he he..

    ReplyDelete
  6. ooo intan suka purple ya... tapi sorry la set kat polyvore ni kasut purple tu je yg kakchik rasa padan dgn tudung & bajunya. takpe kalau nak pakai, beli yg flat je.

    ReplyDelete
  7. Wkslm ibnurashidi. Skrg dah tgh dah ni. Rajin betul ibnurashidi, naik rumah baru lagi.

    ReplyDelete
  8. zureen, kakchik take note ni.

    ReplyDelete
  9. Wkslm cikgu rash. Alhamdulillah kakchik sihat. Ha'ah lama cikgu tak singgah tapi takpe kakchik faham kita masing2 ada t/jawab kan.
    Oh, kakchik ingatkan cikgu keje kat perak... takpe nanti cikgu dapat pindah ke teganu, blh la jalan2 ke kelate sb dekat je.

    ReplyDelete
  10. Wkslm kak tie. Kuhadiahkan untuk mu set itu.

    ReplyDelete
  11. warna biru tu cantik...warna kegemaran saya tu...

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails