Followers

3.4.09

Sebab esok nak exam, hari ni layan Amni ya.


Assalamualaikum dan salam Jumaat semua. KakChik doakan kawan-kawan semua termasuk pengunjung-pengunjung yang pertama kali ke sini, semuanya dalam keadaan sihat dan sejahtera. Hari ni KakChik tak sempat nak tulis panjang sebab nak habiskan mengulangkaji. Esok dah mula exam.


Jadi, sementara KakChik selesai exam esok, layan gambar Amni dulu la ya. Sekurang-kurangnya tengok Amni akan dapat mengurangkan stres, hehehe.


Jumpa esok la pulak. Wassalam.

14 comments:

  1. Gudluck kakchik, sy dah abih satu paper ari rabu baru ni. Menyusul 2 paper lg next monday n thursday...cool kakchik, klu blur, bagi kes dan contoh je, sure dapat score...hehe

    ReplyDelete
  2. All the best kak chik...moga dapat menjawab semua paper dgn baik.

    alahai comelnya amni tu...ras mcm gomol2 je...

    ReplyDelete
  3. sekali lagi...ummi ucapkan good luck yer...

    Comei ler amni nie...Suka tengok dia gelak!

    ReplyDelete
  4. slmt berexam...moga tenang menghadapi exam. moga cemerlang dlm keputusan exam.

    ReplyDelete
  5. intan - terima kasih byk. good luck untuk intan juga ya. paper kakchik ni semuanya subjektif byk betul teori yg nak kena ingat, nak menggoreng tu susah sikit.

    ReplyDelete
  6. Suzi, terima kasih kerana doakan kakchik. Amni tu mmg suka gelak je sekarang ni expecially depan kamera.

    ReplyDelete
  7. Ummi, terima kasih juga. Moga Allah perkenankan doa ummi tu.

    ReplyDelete
  8. azizi - datang le ke rumah dapat main dgn amni

    ReplyDelete
  9. one z - amin... terima kasih sangat tolong doakan kakchik cemerlang, itulah yang didoakan selalu.

    ReplyDelete
  10. Kiutnyaaaa........ aduhai...

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails

KakChik's bookshelf: read

Twilight
Prinsip-prinsip Gerakan Islam
Travelog Impian Abadi: Itu Yang Tertulis
The Power of Focus
To The Moon and Back
Terapi Solat Tahajud
Slumdog Millionaire
Telaga Budi: Himpunan Kata-Kata Hikmah Nik Abdul Aziz Nik Mat
Insan, Ingatlah: Sebuah Panduan Menuju Hati yang Tenang
Parenting Skills: Based on The Qur'an and Sunnah
Indahnya Hidup Bersyariat
Raising Boys: Why Boys Are Different-And How to Help Them Become Happy and Well-Balanced Men
Dewey: The Small-Town Library Cat Who Touched the World
The Secret of Happy Children
Positive Parenting: The Importance of Communication in Family Life
Islam & Demokrasi
The Leader in You
Soal Jawab Remeh Temeh Tentang Puasa Tapi Anda Malu Bertanya...
Senyumlah, Apa pun Masalahmu Ia pasti akan berlalu
How To Enjoy Your Life And Your Job
}

Networkblogs