Followers

3.4.09

Sebab esok nak exam, hari ni layan Amni ya.


Assalamualaikum dan salam Jumaat semua. KakChik doakan kawan-kawan semua termasuk pengunjung-pengunjung yang pertama kali ke sini, semuanya dalam keadaan sihat dan sejahtera. Hari ni KakChik tak sempat nak tulis panjang sebab nak habiskan mengulangkaji. Esok dah mula exam.


Jadi, sementara KakChik selesai exam esok, layan gambar Amni dulu la ya. Sekurang-kurangnya tengok Amni akan dapat mengurangkan stres, hehehe.


Jumpa esok la pulak. Wassalam.

14 comments:

  1. Gudluck kakchik, sy dah abih satu paper ari rabu baru ni. Menyusul 2 paper lg next monday n thursday...cool kakchik, klu blur, bagi kes dan contoh je, sure dapat score...hehe

    ReplyDelete
  2. All the best kak chik...moga dapat menjawab semua paper dgn baik.

    alahai comelnya amni tu...ras mcm gomol2 je...

    ReplyDelete
  3. sekali lagi...ummi ucapkan good luck yer...

    Comei ler amni nie...Suka tengok dia gelak!

    ReplyDelete
  4. slmt berexam...moga tenang menghadapi exam. moga cemerlang dlm keputusan exam.

    ReplyDelete
  5. intan - terima kasih byk. good luck untuk intan juga ya. paper kakchik ni semuanya subjektif byk betul teori yg nak kena ingat, nak menggoreng tu susah sikit.

    ReplyDelete
  6. Suzi, terima kasih kerana doakan kakchik. Amni tu mmg suka gelak je sekarang ni expecially depan kamera.

    ReplyDelete
  7. Ummi, terima kasih juga. Moga Allah perkenankan doa ummi tu.

    ReplyDelete
  8. azizi - datang le ke rumah dapat main dgn amni

    ReplyDelete
  9. one z - amin... terima kasih sangat tolong doakan kakchik cemerlang, itulah yang didoakan selalu.

    ReplyDelete
  10. Kiutnyaaaa........ aduhai...

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails