Followers

6.4.09

Masa untuk belajar.

Keadaan meja di waktu pagi sebelum ke pejabat. Nampak macam kemas je.

Keadaan meja semasa sedang belajar. Nasib baik fokus dekat kalau nampak semua, alamat terkejut habis orang yang melihat hehehe.

KakChik sekadar guna meja 'make-shift' je sebab senang nak alih ke mana-mana tempat yang KakChik suka. Sehingga rumah baru siap la. Nanti mungkin nak meja yang 'built-in' bersama rak buku. Angan-angan la dulu.

Kepada teman-teman yang sama-sama sedang 'exam' tu SELAMAT MENGULANGKAJI & SEMOGA KITA SAMA-SAMA BERJAYA DALAM 'EXAM' KALI NI.

8 comments:

  1. Tahniah Kak Chik..belajar sungguh2 ye..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih zureen. Tadi kat shoutmix tu ada kawan zureen la, sya namanya. Dia kata pernah belajar sama dgn zureen di melaka.

    ReplyDelete
  3. Selamat ye kakchik...moga dipermudahkan segala urusan....

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah......

    Semoga terus berjaya....!!

    ReplyDelete
  5. Kak Tie, terima kasih juga. Aik, dah ada blog wordpress ya?

    ReplyDelete
  6. Bila tengok org tengah ulangkaji nie... Ummi rindu ler nak study! Nak sambung belajo masih belum berkemampuan...huhuhu... Rindu...zaman2 kat U dulu...

    harap berjaya dengan cemerlang yg kak Chik

    ReplyDelete
  7. Ummi, kakchik dulu pun macam Ummi juga. Lepas grad dr USM lama dok simpan hasrat nak belajar lagi. Yelah kan ongkosnya kena juga ada. Entah berapa kali kakchik kensel niat sebab tak mampu tapi tahun 2007 tu memang bulat sungguh2 nak belajar, takut umur makin banyak, dah terlambat, duit boleh diusahakan dan alhamdulillah, dalam setahun lagi akan grad la, insya-Allah. Kakchik doakan Ummi pun akan dpt sambg belajar nanti. Terima kasih ya Ummi.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails