Followers

22.4.09

Tak Dapat ke PWTC tapi Dapat Gi MPH Sales



Assalamualaikum untuk semua teman-teman yang sudi ke sini.
Sebagaimana yang kawan-kawan tahu, kakchik memang berhajat untuk ke Pesta Buku KL yang masih berlangsung di PWTC tu. Tapi sedihnya cuti ditunda ke hujung bulan April. Hati adalah sikit perasaan keciwa tapi Allah Mahu Tahu, ada peluang lain pula yang datang.
Insya-Allah kali ni kakchik akan ke KL sempena MPH Warehouse Sale. Bagi teman-teman blogger kat KL tu mungkin kita boleh jumpa di sana nanti.

14 comments:

  1. wa...Kak chik..selamat datang ke KL..lalalala....

    ReplyDelete
  2. Orang jauh beria-ia nak datang Book Fair, tapi orang KL ni buat tak kisah jer... he3x..

    Dula masa saya di Klate pun macam tu juga. Bila ada event kat KL, beria-ia nak datang. Tapi sekarang.. hm.. malasnya pergi tempat sesak2 tu... ingat nak pergi beli buku, tapi buku yang dah ada pun tak sempat nak baca..

    Apapun, selamat datang untuk Kak Chik ke KL/ Selangor. Jemput la singgah rumah kami di Dsara Damai, PJ if berkesempatan.

    Zul & Najdah
    Damansara Damai

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Chik...
    seronok ke pesta buku..kebetulan tiny ada kat KL so baru tadi tau ada pesta buku kat PWTC...apa lagi tiny amik peluang bejumpa dengan penulis novel yang memang tiny minat sgt Pn Norhayati Berahim..dapat juga jumpa dia..samping tu tiny tgk buku n novel yang boleh dibuat rujukan utk study..

    ReplyDelete
  4. *tahniah*

    Jadilah... ke MPH warehouse sale pun.
    Selamat berjalan dan membeli-belah buku nanti yer kak chik!!

    ReplyDelete
  5. Selamat membeli belah buku ya Kakchik!

    ReplyDelete
  6. iza yg kat KL ni pun blm smpai lagi ke pesta buku pwtc ni..
    hajatnya nak pegi sabtu ni..kalau takde aral..

    nak pegi MPH warehouse sale, dah ada agenda lain masa tu..kalau tak, mgkin boleh jmpa kakchik.. :)

    ReplyDelete
  7. salam kakchik,
    wah nak turun kl..kasi borong byk2.

    ReplyDelete
  8. ummi, insya-Allah ada peluang dpt kita jumpa ya.

    ReplyDelete
  9. Mohd Zulkifli, kakchik ni memang kaki buku dan blh la dikira taukey buku juga. Jadi kalau ada events pasal buku ni setiap tahun kakchik turun KL. Kakchik tak taulah macamana kalau semua events tu ada kat KB sebab yang mana kedai buku dan events pasal buku yang ada kat KB ni semuanya kakchik pergi. Membeli buku baru satu kemestian, membacanya insya-Allah akan cuba dicari masa. W/apa pun insya-Allah kakchik akan ke KL sb penting bg kakchik ke sana. Kalau ada kesempatan, bolehlah kita berjumpa. Nak singgah di rumah tu mgkn susah sikit sebab kakchik ni naik bas, tak bawa kereta. Anyway, terima kasih ya Zul & Najdah.

    ReplyDelete
  10. Wa'alaikummussalam Tiny. Seronoklah ya dapat juga ke PBAKL tu tmbh2 dpt jumpa penulis kesayangan. Huhuhu, jeles jugak ni.

    ReplyDelete
  11. terima kasih balqis. matlamat ke sana kali ni untuk cari buku2 bayi & prasekolah. stok kat maribaca dah hampir kehabisan.

    ReplyDelete
  12. Terima kasih Ibnurashidi. Membeli-belah buku lebih baik dari beli-belah pakaian kan?

    ReplyDelete
  13. iza.... adikku... rugi tu.. hehehe. hari ni pergi tak ke pwtc? kawan baik kakchik dapat pujuk suaminya ke sana. semalam dia bertolak dr kb. kami sblm ni selalu jg bersama ke pbakl. thn ni terlepas peluang nak buat mcmn kan. insya-Allah kalau umur kita pjg mohon2 agar kita dpt berjumpa.

    ReplyDelete
  14. zue, kalau ikut hati mmg nak borong banyak zue tapi modal pulak yang tak banyak, huhuhu.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails