Followers

7.4.09

Jom ke Kyros Kebab!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Walaupun pagi ni cuaca mendung je tapi kakchik masih bersemangat untuk meneruskan kerja-kerja yang ada sambil mengisi sedikit masa dengan mengulangkaji. Sementara itu tak lupa nak ucapkan SELAMAT MENGUNDI kepada warga Bukit Gantang yang mungkin telah pun bergerak ke pusat-pusat mengundi sekarang ni. Buatlah pilihan yang bijak.

Ok, sementara kakchik buat kerja kakchik ni, saja nak bagi kalian teringin nak gi cuba. Hari ni nak kempen Kyros Kebab (ehem, takde komisyen apa-apa ye...).

Senang je nak ajak kawan-kawan, JOM KE KYROS! Hari ni boleh cuba makan hidangan ala Mediterranean macam orang-orang yang tinggal di sekitar Maghribi dan Algeria gitu.

Kat bawah ni ialah antara menu hidangan di Kyros yang selalu kakchik makan. Bagi kakchik yang ni semuanya sedap dan sesuai dengan selera kakchik. Ingat 'birthday' nanti nak gi 'lunch' dengan kawan-kawan kat situ.







Yang paling kakchik suka ialah Chicken Tandoori Wrap. No 2 ialah Kebab With Fries dan no 3 ialah Original Wrap. Tapi yang lain pun sedap...

Jadi, sapa nak ikut kakchik gi Kyros ni?

6 comments:

  1. jommmmmmm!!! sy nak ikut kak chikkkkk...

    ReplyDelete
  2. kak cik.. nnti dtg kl kita gi sama2 ek! kak nik suka jumbo chicken sausage wrap tuh..

    ReplyDelete
  3. kaknik janji kaknik belanja hehehe

    ReplyDelete
  4. salam kakchikkk...
    nak ikutttt jugakkkk...hehehe...fiza dah p kat kyros ni smalam ngan adik laki..sedap kakchik..fiza ambik jumbo chicken sausage..yg lain lom try g..tp mmg sedapppp...puas ati sgttt

    ReplyDelete
  5. wkslm fiza.
    ooo dia dah pegi ya. memang sedapkan. nanti b'day kakchik nak boleh la fiza ikut.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails