Followers

21.4.09

Mengenali Anak Didik Cik Abe


Baru-baru ni kakchik berpeluang bertemu, berkenalan dan bermesra dengan anak-anak didik Cik Abe yang sempat kakchik jumpa semasa di GBR, Bachok.

Segan ada, malu pun ada bila berjumpa adik-adik ni. Apa tak nya... diorang dah banyak kali singgah di blog kakchik ni cuma kakchik je yang belum pernah ke blog diorang (eh, masa jumpa dengan adik-adik ni kelas 3P1 dah ada blog ke?). Hanya 4 orang yang sempat kakchik kenali namanya iaitu Najihah, Ayu, Azfa dan Amirah.

Bila sempat bersembang serba sedikit dengan diorang, teringat kenangan sewaktu di Faris Petra dulu. Banyaknya kenangan manis. Nasib baik kakchik masih lagi berhubung rapat dengan kawan-kawan sekolah dulu terutama sejak ada akaun facebook, ramai juga yang dapat dijejaki semula. Boleh kata merata dunia dah diorang semua.

Untuk adik-adik 3P1, isilah masa kalian di MADA dengan penuh ilmu dan pengalaman. Bina dan bentuklah peribadi masing-masing ketika usia remaja kerana bila menginjak dewasa, terlalu banyak cabaran yang bakal ditempuhi. Jika iman kita rapuh, tiket sebagai pelajar agama juga boleh melayang dan menghanyutkan kita. Semoga kalian menjadi perintis yang terbaik di MADA dan akan sentiasa dikenang selepas peninggalan kalian dari sana.

Selamat Berjuang!

No comments:

Post a Comment

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails