Followers

7.2.09

Wah... Hari Ni Hari Award La

KakChik ni sebenarnya dok berehat kat dalam SOHO ni dari pagi tadi lagi. Kejap-kejap KakChik ke dapur buat apa yang patut lepas tu ke bilik air dah tu balik ngadap laptop ni. Dapat MC ni memang best juga walaupun fizikalnya terasa lemah, otak masih ligat bekerja.

Tapi kalau dah kaki blogger, nak juga ngadap benda alah ni. Dan... banyak pula rezeki bila tak sihat ni. (Tapi dah makin baik ya, so jangan risau, ok).

Baru je KakChik update pasal award tadi tup-tup bila review blog, ah, ada mesej dari KAK TIRANA. Katanya "ada award untuk Chik di sini [link]". Ternganga dibuatnya. Macam KakChik kata dalam posting sebelum ni, award datang bertalu-talu. Hehehe. Apa-apa pun kita seharusnya mengucapkan TERIMA KASIH kepada teman yang telah memberi penghargaan kepada kita. Dengan itu KakChik nak ucapkan TERIMA KASIH BEBANYAK kepada KAK TIRANA dari THE PRECIOUS MOMENT kerana memilih KakChik untuk menerima award ini. Terima kasih.

Dan istimewa untuk Kak Tirana, sila terima tanda terima kasih di atas tu ya. Ah, azan dah memanggil solat tu, sambung kemudian la pulak. Selamat makan tengahari, solat Zohor, berehat & teruskan kerja.

6 comments:

  1. Terimakasih kerana sudi terima hadiah dari kak tirana dan terimakasih juga untuk hadiah yang diberi... Moga Chik ceria selalu..

    ReplyDelete
  2. Kak Tirana, sama-sama & terima kasih kembali.

    ReplyDelete
  3. musim award dah kembali lagi yer...maklang tak pandai pulak nak tampal kat blog sendiri...

    ReplyDelete
  4. a^a Maklang, dia datang lagi.
    kalau Maklang ada terima tu , upload je macam upload gambar, sama je Maklang.

    ReplyDelete
  5. BalQis - alhamdulillah. KakChik pun ada juga nak bagi award tapi sdg pilih2 agar sesuai dgn penerimanya.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails