Followers

21.2.09

Updated - Blogger Asyik 'Server Error'

Assalamualaikum semua.

KakChik cuma nak tulis pendek je sebab Blogger sedang bermasalah ni. Dia punya skrin utama pun bila lepas login memang pelik.

Ok,

1. Semalam KakChik tak dapat nak update langsung sebab a) tak dapat login blogger, b) ada kelas ganti HDPS4203 9 pg - 12 tgh dan c) sibuk melipat kain dan memvakum bilik SOHO.

2. Hari ni sampai ofis KakChik dah boleh login tapi menu2 dan layout kat dalam blogger ni jadi berterabur macam dalam Safe Mode. Tak boleh nak upload gambar.

Inilah rupa dashboard kakchik siang tadi. Sekarang dah ok.

3. Nasib baik boleh menulis tapi tak pasti bila klik Publish, dia menjadi ke tidak. KakChik cuba ya.

10 comments:

  1. Kadang-kadang blogger ni pun buat hal jugak..maklum la kan free..bukan senang nak maintain sebab ramai yang guna..entah berapa juga orang agaknya..

    ReplyDelete
  2. salam...

    Betul tu kakchik..saya nak follower tak dapat juga. Blogspot tgh upgrade kot?

    ReplyDelete
  3. Kak Tirana - mungkin la kot blogspot sdg update. Tapi dah pkl 3 lebih ni pun msh sama jg selalunya kejap je dia update.

    ReplyDelete
  4. Luth - kalau tengok kat blog memang ok je tapi dlm blogspot punya dashboard yg problemnya.

    ReplyDelete
  5. Ibnurashidi - Wkslm. Oh, hadapi masalah sama dgn kakchik ya?

    ReplyDelete
  6. hmm..saya dapat follow kak chik nih..tapi jarang komen..hehe..ok je..

    ReplyDelete
  7. Syahidah - kakchik pun pelik apa jadi dgn blogger dlm laptop kakchik ni. kakchik nak upload gambar macamana rupa dashboard kakchik ni tapi tak boleh.

    ReplyDelete
  8. blogger pun ada angin tau kak chik, macam oran jugak..

    Alhamdulillah dah elok sikit ni kan

    ReplyDelete
  9. memang betul la maklang. dia naik angin sampai kakchik pun hampir-hampir nak naik angin, sib baik cepat sedar yg kita ni manusia berakal bukan macam blogger yg dicipta oleh manusia jg tentulah ada kelemahannya.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails