Followers

5.2.09

Politik Semasa Tersangatlah Teruk

Ini surat MB Perak kepada DYMM Sultan Perak.
Ada yang kata ini kenyataan akhbar yang beliau buat petang tadi. Allahu'alam.

Klik untuk imej lebih besar.


Sumber: UmmiAnni

6 comments:

  1. kak chik, nak komen satu je, economic situation is very2 bad... retrenchment pulak everywhere.. sana sini kilang tutup, kene benti keje... pls address la sume tu dulu..

    tapi tak, lagi nak tambah dengan politik mcm ni... for god sake tlglah..

    ;(

    ReplyDelete
  2. nurulhuda - mmg betul pasal ekonomi kita tu. tapi isu ekonomi dah tenggelam dengan keributan politik di perak. kita yg keje swasta ni mmg terasa sesangat bahangnya.

    ReplyDelete
  3. Memang betul. Kita perlukan sebuah kerajaan yang MEMBELA NASIB rakyat. Bukannya yang MEMBELASAH WANG rakyat.

    ReplyDelete
  4. sgt2 terkejut smlm tgk berita..permohonan menteri perak utk bubar DUN ditolak malah disuruh letak jawatan..huhuhu..

    dgr2 org ckp negeri perak skrg huru hara..tp tak tahu ler..

    ReplyDelete
  5. Abang Long - Bagi yang faham memang akan setuju dgn abang Long tapi masih ramai yang keliru dan buat-buat keliru tentang hal ini. Mungkin sebab hawa nafsu telah menjadi hijab di hati mereka.

    ReplyDelete
  6. Yan - dalam politik Malaysia, tiada lagi demokrasi, yang ada adalah pelbagai sandiwara, permainan maruah diri yang boleh dibeli dengan pangkat, kuasa dan wang.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails