Followers

7.2.09

Award Tag dari CikMin

Semalam CikMin ada bagi KakChik award ni. Walaupun sebelum ni KakChik dah pernah terima award yang serupa tapi kali ni lain sikit sebab dia datang dengan TAG sekali. Jadi, sebelum apa-apa KakChik nak ucapkan TERIMA KASIH untuk CikMin of My Life My Love My Soul kerana dah hadiahkan award ni kat KakChik. Happy.

Mari kita tengok apa peraturan award-tag ni.

1. Maksud dia kena panjangkan award-tag ni kepada 4 orang yang KakChik rasakan GILA-GILA. Heh, ramai jugak teman yang gila-gila ni. Nanti sat nak pK sama yang akan KakChik bagi award ni. Hmm...

Selepas ditilik di senarai tu, KakChik memilih ...
Insya-Allah lepas ni KakChik gi jemput diorang terima award. Rasanya memang sesuai blog teman-teman ni menerima award yang cute ini.

Dan ini pulak khas untuk CikMin. Jangan lupa ambil ya CikMin. Sebagai tanda terima kasih.

3 comments:

  1. salam kak chik..

    wah..daku terharu ngan award nie..tak sangka bleh tersenarai gitu..thanks sgt2 yea kak chik..yan hargai pemberian ini..

    psstt!!..nak tau..yan tersenyum lebar masa nak komen nie..ehehe..syok nie..

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikumsalam Yan.

    KakChik dah tau mesti Yan tersenyum sakan tu. Jangan sampai masuk lalat dah lah ye. Sama-sama. Ambik bawa balik ya.

    ReplyDelete
  3. salam kakchik...cikmin dah amik..tp hold dulu...sbb line tenex rosak..ptg ni baru ok...tp skg sdg sibuk bersiap nak pergi tahlil..kakak 2pupu meninggal....

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails