Followers

15.2.09

Dia datang dah...

6 comments:

  1. Hehehehe..Chik...dia mai dah...tak tahan tengok la...

    ReplyDelete
  2. Kak Tirana senang... nak pegi pun bukan jauh sangat. Chik ni, kalau nak gi jugak, siap kena ambik cuti... memang teringin sesangat ni.

    ReplyDelete
  3. Baru semalam Zureen pergi MPH dengan husband beli buku utk anak2..memang byk discount best juga..

    ReplyDelete
  4. Zureen, dia dah start ke? Kat kad tu dia kata mula 18/2... ala... org KL memang untung la kalau bab pesta buku ni, ada Zureen ambik gambar buku2 baru tak?

    ReplyDelete
  5. amboi cam best aje..yan biasa beli buku2 kat popular atau kinokuniya...penah beli kat MPH sekali aje..

    ReplyDelete
  6. memang best yan. kalau kakchik dok area kl tu agaknya banyak tmpt yg sale mcm ni kakchik kan pegi. klang - kl tak jauh..., bagi kakchik kino tu hrg mahal.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails