Followers

2.2.09

Award dari Ela of Qatar

Inilah seronoknya bila punya ramai kawan. Ada saja yang sudi memberikan kita hadiah. Kali ni 3 'award' sekaligus. Subhanallah... banyak tu. Dengan itu KakChik nak ucapkan terima kasih banyak kepada ELA of SIMPLY ME yang kini berada di Doha, Qatar. Jauh datangnya hadiah ini.

G*L* ke blog KakChik ni? Gila-gila boleh jadi la kot. Hehehe. Tapi ... insya-Allah KakChik sentiasa berusaha untuk menjadi 'a FANTASTIC friend'. Insya-Allah.
Syukran jazilan kepada ELA.

Dan ini adalah khas untuk ELA.

Terima ya, jangan tak terima.

2 comments:

  1. Salam Kakchik. Tentu seronok dapat award selalu, kan. Akak ni, baru belajar berblog, tak reti lagi pasal award2 nih. Kawan2 yg ada blog tak ramai, kawan2 blogger lagilah tak ramai. Kira kakchik ni teman blogger yg pertama..

    ReplyDelete
  2. W'alaikumsalam Kak Ummu.

    Dapat award memang terasa seronok kerana ia menandakan persahabatan kita dihargai. Talian persahabatan boleh dibina dengan hati yang jujur dan ambil berat terhadap apa yang diblogkan oleh kawan-kawan.

    Kak Ummu pun akan menerima award juga suatu hari nanti. Insya-Allah akan ada.

    Kira bertuahlah KakChik ni jadi teman blogger Kak Ummu. Alhamdulillah.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails