Followers

7.2.09

Menu Makan Tengahari

Lala Goreng Pedas

Singgang Daging

7 comments:

  1. salam kak chik..

    betul2 nmpk menyelerakan..terliur plak..lama sbenarnya x mkn menu cam nie..teringin gak..tp hubby x reti mkn benda2 spesis kerang nie..klu msk yan sorang aje yg mkn..huhuhu..sbbtu klu teringin gi beli yg dh msk kat kedai aje..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Wkslm Yan.

    Kesiannya... nampak gaya macam Yan kena beli & makan sorang lah ye. Hubby Yan tak gemar makanan laut ke? Kat rumah ni yang paling suka makannya adik ipar KakChik, dia yang belikan lala tu, Kali ni saiz lala agak besar, lebih besar dari duit 50sen.
    Tap apelah Yan, masaklah makanan yg suami suka, insya-Allah rumahtangga aman bahagia.

    ReplyDelete
  3. wow.. lala. bestnya lauk tengari kak chik

    ReplyDelete
  4. suri, kakchik tau suri and the geng memang suka makan lauk macam lala tu.

    ReplyDelete
  5. Lala!!
    lama dah tak makan masak2 lala ni...

    tulis dalam list siap2 nanti balik umah, kita buat lala, hehe...

    Terima kasih, bagi idea2 best pasal memasak selalu, kak chik! hehe. (^-^)

    ReplyDelete
  6. BalQis - kat ukraine ada lala jugak ya? hehehe, nanti kalau BalQis dah masak tu, share gambar kat blog ya.

    ReplyDelete
  7. kak chik, lala tu warna purple ek?

    ke warna lain.. cam menarik pulak, tak penah tgk lagi warna camni..

    hehe...

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails