Followers

10.2.09

Takde Modal Nak Tulis...

Salam pagi ceria... pagi-pagi ni banyak urusan pulak jadi tak sempat nak fikir modal apa yang nak dikongsikan kat sini. Apa kata kita layan mata tengok apa yang KakChik gabungkan untuk pakai hari ni.

Ehem, bukan semua item kat dalam ni ada dalam wardrobe KakChik ya.

Saja... idea je...

My Green Day
My Green Day - by hanniaziz on Polyvore.com

Kasut KakChik takdelah setinggi yang dalam gambar ni tapi adalah tumit sikit. Jadi... itulah dulu buat masa ni.

Ah! Idea datang! Mungkin sikit masa lagi KakChik kongsikan dengan teman-teman pasal kaki dan kasut. Amacam? Insya-Allah... kalau ada masa.

6 comments:

  1. salam kak chik...

    tang kasut tumit tinggi tu nmpak mmg kiut tp yan nie jenis xleh pakai kasut tumit tinggi..sat lagik ada yang merangkak2 nk berjalan..ehehe..

    ReplyDelete
  2. kak chik, saw ur plurk...

    dapat 4flat.. congrat!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Wkslm Yan.

    Realitinya kita mmg lebih selesa pakai flat je... yg tumit tinggi ni hanya idea kreatif je Yan.

    ReplyDelete
  4. nurulhuda - mekasih banyak dik. berkat doa teman-teman bloggers jugak tu.

    ReplyDelete
  5. Teringin nak tgk k.chik di alam realiti pakai cenggini...
    berkesampaian kah?
    :)

    ReplyDelete
  6. Tukang cerita - insya-Allah, ada rezeki dan Allah izinkan, kita akan dapat jumpa juga.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails