Followers

18.2.09

Saja nak kongsi

Kuih untuk makan pagi staf-staf Zahra'. KakChik makan karipap je.

Makan tengahari, Mee Bandung. Mmmm.... sedaaaaap...

Tak dapat nak tulis panjang, banyak keje.

7 comments:

  1. salam Kak Chik...

    Mee bandung tu mmg nmpk menyelerakan sungguh...

    last yan mkn mee bandung masa tu tgk resepi kat internet..nasib baik jadik..ehehe..sedap lak tu..wah angkat bakul sendiri lak..hehe..

    ReplyDelete
  2. wkslm yan.

    memang sedap pun yan. lain kali kena buat lagi ni, buat kat kedai la... hehehe. kalau diri sendiri tak puji sapa lagi yan? puji diri sendiri biar lagi rajin & semangat nak masak kan?

    ReplyDelete
  3. crite tak sempat tak pe, asal sempat makan. perut kenyang baru boleh buat kerja.

    ReplyDelete
  4. huwaaa..tibe2 prot lily maenkan muzik rock nih..sodapnye mee bandung tuh..nak sket...

    ReplyDelete
  5. one z, memang betul tu

    lily, ni dah pkl brp tak mkn lagi tu? mee kakchik dah habis dah... tak ingat nak simpan, takde rezeki lily.

    ReplyDelete
  6. Sedapnya kuih-muih itu..nyum3

    ReplyDelete
  7. Buku MPH tu, Zureen beli yg ada tampal discount 30percent..tapi bukan yg start 18/2 tu..he3
    Ada juga yg offer beli 2 dpt free 1.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails

KakChik's bookshelf: read

Twilight
Prinsip-prinsip Gerakan Islam
Travelog Impian Abadi: Itu Yang Tertulis
The Power of Focus
To The Moon and Back
Terapi Solat Tahajud
Slumdog Millionaire
Telaga Budi: Himpunan Kata-Kata Hikmah Nik Abdul Aziz Nik Mat
Insan, Ingatlah: Sebuah Panduan Menuju Hati yang Tenang
Parenting Skills: Based on The Qur'an and Sunnah
Indahnya Hidup Bersyariat
Raising Boys: Why Boys Are Different-And How to Help Them Become Happy and Well-Balanced Men
Dewey: The Small-Town Library Cat Who Touched the World
The Secret of Happy Children
Positive Parenting: The Importance of Communication in Family Life
Islam & Demokrasi
The Leader in You
Soal Jawab Remeh Temeh Tentang Puasa Tapi Anda Malu Bertanya...
Senyumlah, Apa pun Masalahmu Ia pasti akan berlalu
How To Enjoy Your Life And Your Job
}

Networkblogs