Followers

18.2.09

Saja nak kongsi

Kuih untuk makan pagi staf-staf Zahra'. KakChik makan karipap je.

Makan tengahari, Mee Bandung. Mmmm.... sedaaaaap...

Tak dapat nak tulis panjang, banyak keje.

7 comments:

  1. salam Kak Chik...

    Mee bandung tu mmg nmpk menyelerakan sungguh...

    last yan mkn mee bandung masa tu tgk resepi kat internet..nasib baik jadik..ehehe..sedap lak tu..wah angkat bakul sendiri lak..hehe..

    ReplyDelete
  2. wkslm yan.

    memang sedap pun yan. lain kali kena buat lagi ni, buat kat kedai la... hehehe. kalau diri sendiri tak puji sapa lagi yan? puji diri sendiri biar lagi rajin & semangat nak masak kan?

    ReplyDelete
  3. crite tak sempat tak pe, asal sempat makan. perut kenyang baru boleh buat kerja.

    ReplyDelete
  4. huwaaa..tibe2 prot lily maenkan muzik rock nih..sodapnye mee bandung tuh..nak sket...

    ReplyDelete
  5. one z, memang betul tu

    lily, ni dah pkl brp tak mkn lagi tu? mee kakchik dah habis dah... tak ingat nak simpan, takde rezeki lily.

    ReplyDelete
  6. Sedapnya kuih-muih itu..nyum3

    ReplyDelete
  7. Buku MPH tu, Zureen beli yg ada tampal discount 30percent..tapi bukan yg start 18/2 tu..he3
    Ada juga yg offer beli 2 dpt free 1.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails