Followers

17.2.09

Ela... Tag dah jawab ni

Assalamualaikum semua.

Macam biasa bila pepagi ni gi jalan-jalan blog kawan kalau takde isu yang nak KakChik tulis. Bila dok jenjalan ni ada kawan-kawan yang terkena tag dan diorang pu dah jawab. Eh, KakChik masih ada hutang tag yang belum berjawab, 5 tag lagi. 3 tag tu memang panjang jadi KakChik peram dulu lah sebab memerlukan masa nak menjawabnya. Sekarang ni keje ofis dan keje kedai memang banyak jadi keje nak jawab tag ni terpaksa tengok keadaan.

Tag terbaru ni KakChik terkena selepas saja-saja berjalan ke Doha. Tengok-tengok dah kena tag... Ela, Ela... diam-diam dia tag KakChik. Ok, lah yang ni tagnya pendek dan senang, jadi KakChik boleh selesaikan bila ada masa luang yang sikit macam sekarang ni. Jom tengonk tagnya.

::Rules::
Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.

Go to the 6th picture in that folder.

Put the picture on your blog and description of it.

Invite six friends to join the challenge.

Link them in your blog and let them know they have been challenged

Ini jawapannya:

Folder no 6 dalam My Pictures tu ialah folder bernama 02022009 dan gambar no 6 dalam folder tu ialah gambar pizza kat atas tu. KakChik pernah cerita pasal pizza ni dalam posting yang ni, Pulun Bakar Pizza. Kawan-kawan boleh baca cerita selanjutnya kat situ ya.

Jemput 6 orang 'join the challenge'... tang yang ni KakChik jadi pemalas la pulak. Kesian nak pilih 6 je. KakChik jemputlah semua kawan-kawan yang di senarai Chef-Chef Inspirasiku dan Teman Blogger tu untuk menjawab tag ini. Kalau kawan-kawan SUDI...

Ok, dah selesai.

8 comments:

  1. Kak Tirana pun kena tag ni...nantila jawab sekali..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Kak Tirana - akak punya tag tentu berlambak sb peminat akak ramai, hehehe. chik nasib baik 5 je, itupun blm dpt jwb semua.

    ReplyDelete
  3. mujur hutang-hutang ni tak kena cukai.

    ReplyDelete
  4. one z - ha'ah nasib baik, hehehe

    ReplyDelete
  5. Nasib baik tak ada yang tag maklang..tak fofular...

    ReplyDelete
  6. kak chik..beres...kira markah penuh la nih..ada pizaaa lagi

    ReplyDelete
  7. maklang, tengok elok-elok tu kat akhir post tu, nama maklang ada dlm list chef2 inspirsiku, hehehe

    ReplyDelete
  8. ela, selamatlah kalau macam tu. pizza tu lama dah..

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails