Followers

12.3.09

Menang 'Contest' di Polyvore

Contest: Spring Time!
Group: Muslim Fashionista
Won 2nd. Place!

Spring 1
Spring 1 - by hanniaziz on Polyvore.com



Contest: Electric Blue
Group: Project Hijab
Won 1st. Place

Electric Blue 1
Electric Blue 1 - by hanniaziz on Polyvore.com

12 comments:

  1. wah bestnya kak chik...dpt adiah ape nanti???..

    mmg cantik dan dan menarik pilihan2 kak chik di polyvore tu...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Kak Chik..dapat hadiah ape??

    ReplyDelete
  3. yan - takde dapat hadiah apa-apa pun. just dapat keistimewaan lain di polyvore.

    ReplyDelete
  4. sri intan - nak cuba nasib sama ada stail yang kakchik cadangkan tu memenuhi syarat & diminati atau tidak. alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. zureen - takde hadiah ... huhuhu just recognition by the group

    ReplyDelete
  6. Salam Kakchik...

    ermm..ingatkan hadiah apa tadi:)

    ReplyDelete
  7. wkslm ibnurashidi. hehehe, bukannya apa pun. hari ni kakchik kesibukan, tak de idea nak tulis.

    ReplyDelete
  8. suke yg atas tu hijau cm fresh je~
    hiks!

    ReplyDelete
  9. Mar, yang hijau tu memang nak suruh nampak fresh sebab untuk Spring kan. Spring ni biasanya banyak warna dan meriah serta segar.

    ReplyDelete
  10. tahniah k chik! ada bakat jadi fashion designer!

    ReplyDelete
  11. thanks kin & insya-Allah, masin mulut kin hehehe

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails