Followers

2.3.09

I Need A Good Laugh Because...


:(

:(

:(

I hate this feeling.

Somebody,

make me laugh again.

15 comments:

  1. Eh...kak tie kenal pokok tu...rasa2 pernah dok kat situ masa emo dulu...

    Baik gi dok tmpt lain la kakchik ooi...kat situ banyak semut...habis kang bengkak2 nanti...he he...

    ReplyDelete
  2. salam kak chik, whut going wrong?jgn la sedey2, nnt kte pn sedey gak~huhu.

    apepn yg terjd, harap kak chik tabah oke;)

    nothing cant be settled! ur a strong lady!!

    ReplyDelete
  3. Nape ni kakchik, smthing wrong smwhere?

    ReplyDelete
  4. salam...

    sedih?

    apa kata baca blog saya :)
    hehe, ada bahagian2 yang lucu

    insyaAllah ok nanti

    ReplyDelete
  5. kak tie - terima kasih banyak kerana kak tie telah membuatkan kakchik tersenyum dan tertawa. insya-Allah kakchik dok sebentar je, gatal digigit semut. time ni mmg emo ni.

    ReplyDelete
  6. mar - it's something personal. don't worry sis, it'll be ok soon. thank you very much for being there for me. insya-Allah i'm tough and i'm gonna get through this. it's only temporary.

    ReplyDelete
  7. sri intan - yes... something wrong somewhere but it can be overcome. thanks sis.

    ReplyDelete
  8. zureen - terima kasih banyak dr lubuk hati kakchik. saat ini kakchik agak moody, nak menjawab komen teman2 pun mengambil masa. tapi teman2 jugalah yg menghiburkan. insya-Allah kakchik kuat.

    ReplyDelete
  9. reza - wkslm. terima kasih. insya-Allah kakchik gi baca.

    ReplyDelete
  10. salam kak chik...sedih2 jgn duk sorang2 nanti payah sedih nak hilang...
    moga cepat kesedihan kak chik berlalu pergi..byk2 sabar...

    ReplyDelete
  11. wkslm suzi. trm ksh dik. insya-Allah kakchik jrg dok sorang2 cuma perasaan je nak dok jauh2. skrg ni kakchik dah ok sikit. jgn risau ya.

    ReplyDelete
  12. hehehe... farah pun cam kakchik punye post gak perasaannye sekarang ni.. sbr2..... sbr kakchik.. sabar farah.. :)

    ReplyDelete
  13. Tiba-tiba je malam ni Kak Ummi terasa rrrrrrrrinddu sangat kat Chik. Habis tengok patient,terus Kak Ummi jenguk blog Chik.Rupanya Chik tengah bersedih..ya Allah,mungkin ini suatu cetusan yang lahir dari dua hati yang diikat keranaNya dan untukNya.Hanya doa dari Kak Ummi moga Chik dikurniakan hati yg tenang & damai.. "Ya Allah,aku berlindung padaMu dari rasa sedih dan gelisah..."

    ReplyDelete
  14. farah - mungkin masalah kita berbeza tapi perasaan kita yang sedang menghadapinya adalah sama. apa2 pun mekasih ya farah dtg jenguk kakchik. farah pun pandaipandai jg diri ya. kalau ada masalah tu jgn lupa byk kan diri menghadap Allah.

    ReplyDelete
  15. Kak Ummi - Trm kasih banyak. Insya-Allah masa sedih dah berlalu. Dugaan sekelumit cuma tapi emo nya yang berlebihan. Insya-Allah Chik dan ok dan kembali macam biasa.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails