Followers

8.3.09

Kalau Tension Baca Buku Ini

Petang ni rasa boring pulak sambil tunggu berkemas keje-keje terakhir sebelum balik. Kejap lagi nak balik dah. Ambik masa baca buku kat atas tu kejap. Boleh tahan kelakarnya. hehheeh kelakar ala Malaysia.

Alah balik nak singgah kat MariBaca pulak. Minggu ni banyak sungguh buku baru yang tiba dari penerbit. KakChik nak gi tengok la sebab nak buat sale minggu depan di luar dari MariBaca.

Sekarang ni kat MariBaca ada jualan penghabisan stok. Jemputlah ke blog MariBaca untuk melihat-lihat. Cuti ni kalau takde keje, elok juga baca buku.

10 comments:

  1. berapa harga buku tu kakchik? nanti namacam nak baca aje rasanya...


    selamat bergumbira kak chik...he..he..

    ReplyDelete
  2. Nampak mcm best je cover die tu..ni buku motivation ke kak chik? zara sker gak baca buku range mcm ni

    ReplyDelete
  3. Chik ni tunjuk buku pulak..hehehe...hantu buku ni tak boleh tengok buku. Tadi ke One Utama, MPH buat sale...dalam tak nak beli tu, sempat lagi grab one book..adeeehhh..

    ReplyDelete
  4. Kak Chik selalu ketawa ke ? atau periang ?

    ReplyDelete
  5. cover nya macam bestttttt....
    berapa reganya kak chik?
    buku motivasi ker nih kak chik?

    ReplyDelete
  6. maklang, buku ni harganya RM 19.90, ada jual kat Popular. terima kasih maklang, sdg gembira ni.

    ReplyDelete
  7. zara, buku ni blh jadi buku motivasi jgk w/pun sebenarnya buku humor. kdg2 kita yg letih lesu, malas dll bila baca buku ni akan tersenyum2 gitu.

    ReplyDelete
  8. Kak Tirana, saja je ni, sebab dah tau ramai jgk hantu buku yg sudi ke blog ni. Bestnya akak dpt gi sale tu. Chik masih terperuk kat sini buat assignment.

    ReplyDelete
  9. Abang Long, insya-Allah KakChik suka ketawa dan nak kata periang sangat tu taklah sebab dalam hidup ni ada perkara yg kita perlu serius kan. Tapi ada orang kata KakChik ni 'a sunny person'.

    ReplyDelete
  10. Tukang Cerita, harganya RM19.90. Ni buku humor lebih kurang macam kompilasi 'Laughter is the best medicine' dalam RDigest.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails