Followers

29.11.10

Maafkan kakchik

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Kakchik mohon maaf jika sehari dua ni tak sempat nak update blog. Kakchik demam selsema dan sangat tidak larat.

Semoga kalian semua sihat walafiat.

Permisi dulu.

11 comments:

  1. semoga cepat sembuh yer kakchik..rajin2 makan ubat yer...

    ReplyDelete
  2. Ya Allah, sebagaimana aku inginkan kesihatan utk diriku, sebagaiamanitu jugalah aku memohon kesihatan buat saudaraku ini.....agar mudah dan lapang perjuangan dirinya, diriku dan kami semua di sini, di dunia pinjamanMu Ya Rabb...Amen....

    Note: Moga kak chik cepat sembuh. Pls minum plenty of water, kalau oenat sgt kak amik isotonik drink, and pakai sock before bed malam2 yer. Amalkan selawat syifa' and seribu dinar evrytime b4 bed yer kak. Ayu tahu kak lebih arif, ini sekadar bekkongsi amalan yang baik bagi Ayu and must be good for u too....:)

    ReplyDelete
  3. Nur doakan Kak Chik cepat sembuh.. Rajin2 makan ubat ye...

    ReplyDelete
  4. syafakillah kakchik...


    Latifah pun tengah demam jugak ni...
    ditambah dengan asma yang kadang2 datang.

    Apapun, semoga Allah mudahkan urusan kakchik.

    ReplyDelete
  5. Kak chik... semoga cepat sembuh... sakit itu tanda kasih sayang ALLAH ^_^

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum kakchik
    banyakkan berehat ya
    minum air suam je tau,kak

    ReplyDelete
  7. Kak chik, semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  8. terima kasih noorma. insyaallah kakchik makan semua ubat yg doc bagi dan hari ni badan dan tak demam cuma kepala je yg agak sakit.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails