Followers

21.11.10

Cheng Ho Expo Hari Pertama

Assalamualaikum.
Kakchik sangat letih tapi taknak kalaian risau, kakchik update blog dengan gambar yang sempat dirakam siang tadi di sekitar gerai ABAYA ELEGAN/MARIBACA.

Terima kasih banyak adik-adik sukarelawan yang tolong pasangkan banner.

Belum siap berkemas.

Kawan baik dan adik.

Banting baru dirasmikan.

Sebelum pelanggan serbu baik kami rakam kenangan dulu.

Kamilah kaki buku dan kaki abaya.

Gerai khat yang sangat menarik. Nanti nak singgah untuk lihat betul-betul.

Jalan keluar yang sempit, jem dengan kereta.

Sukarelawan expo berbaju hijau epal, sama dengan banner kakchik hehe.

Pelanggan cilik.

Seorang pelanggan sedang memilih abaya.

Selamat malam. Insyaallah esok kita jumpa lagi.

6 comments:

  1. Assalammualaikum kakchik,

    Seronoknya tengok gambar2 kakchik di expo Cheng Ho. Hopefully boleh update lagi sampai habis expo..Semoga kakchik terus success...

    ReplyDelete
  2. salam.. kak chik buka gerai ye.. bestnye kalau dpt gi sana huhu.. dijah tgk perasmian kat internet, hebat! suka tgk pertunjukan shoulin soccer hehhe.. lagi best kalau dapat gi yg pameran makanan tu kan ;p ok, moga gerai akak dpt untung byk.. aamen.. v(^_^)v

    ReplyDelete
  3. teringat laksamana cheng ho tiba2.huhu

    ReplyDelete
  4. Wkslm kakazah. Terima kasih kak. Kakchik cuba kongsikan mana yang sempat dirakam semasa di tapak expo. Nak tulis pjg2 tak larat huhu.

    ReplyDelete
  5. wkslm dijah ha'ah, buka gerai abaya/buku. kakchik juga yg terlepas majlis perasmian sb sdg sibuk mengemaskan gerai. terima kasih dijah.

    ReplyDelete
  6. zila, tentu menghayati sangat sejarah cheng ho ni

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails