Followers

8.11.10

Kak Zan, Pizza Satu!

Assalamualaikum dan selamat tengahari.

Sebelum ke bilik air mengambil wudhu' untuk solat Zohor kakchik tiba-tiba saja terasa nak makan pizza Zan's Pizza. Nasi tengahari belum belum dan pagi tadi makan roti cicah gulai ayam kampung. Makan sikit je, jadi perut sekarang sedang menyanyi sedih.

Kak Zan, kalaulah Zan's Pizza ada delivery service, dah tentu kakchik jadi pelanggan tetap akak. Isyk, lepas ni nak ke pejabat pos. Takpelah hari ni tak dapat makan pizza kakchik insyaallah akan makan nasi. Teman-teman dah makan tengahari ke?

6 comments:

  1. assalamua'laikum kak chik....

    zan's pizza ni kat mana? saya balik hr sabtu ni....hurrayy!!!bestnye...nak g cari zan's pizza ni n nak terjah RFC.

    nnt saya g zahraa ya...nak jemput kakchik n la aqiqah iman & nikah adik saya.insyaallah.

    ReplyDelete
  2. salam..

    buat saya terliurlah tengok pizza tu..macam pernah dgr Zan's Pizza..pernah juga buat pizza sendri dengan mak dulu2 sebab ada breadmaker..lg best boleh bubuh topping yg kita suka..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kakchik
    sedapnya pizza tu,dah lama saya tak makan,:)
    yang pasti pizza akak tu
    halal lagi Muslim,kan.

    ReplyDelete
  4. Wkslm normi. Zan's Pizza ni dia takde kedai. 2 org kakak yg mengusahakannya selalunya buka gerai di pasar tani Peng. Chepa. Kakchik kenal mereka sejak kali pertama beli pizza mereka di bazar Ramadhan Stadium 2 tahun lalu. Kalau normi nak try, bolehlah ke pasar tani setiap khamis. Amboi... banyak tu yang dia nak terjah hehe.

    ReplyDelete
  5. wkslm azy. kakchik pun dah setahun byk bulan tak buat piza sendiri. nak tunggu BM ada. insyaallah kakchik akan semangat nak meroti dan mempiza semula.

    ReplyDelete
  6. wkslm ummu masyitah.
    pizanya mmg sedap dan bagi kakchik jauh lbh sedap dr pizzahut. insyaallah halal.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails