Followers

11.11.10

Main Ciku Cak

Selingan sebelum tidur ialah bermain 'ciku-cak' atau 'peekaboo' dengan Eqbal.

cikuuu....


cak!


cikuuuu....


cak!


Ok, selamat berehat untuk semua teman-teman. Kakchik dah letih untuk hari ni. Melayan kerenah anak-anak buah memang seronok tapi meletihkan. Letih yang memuaskan.

Esok kakchik buka gerai jualan sempena Konvo Tadika Intelek Maryam di Hotel New Pacific. Jemputlah singgah ya. Dari jam 8.30 pagi hingga 12.00 tengahari.

Selamat malam. Assalamualaikum!

2 comments:

  1. Salam kakchik,

    Kakchik ni mesti penyayang dengan kanak2....semoga usaha dan doa kakchik dan suami dimakbul olehNya.
    Saya pernah lalu kat depan hotel New pacific tu...aduhh...I miss KB so much...bilalah dapat pergi sana lagi..Rasa nak sangat tengok gerai kakchik kat sana...emmm...

    ReplyDelete
  2. Wkslm Alasmal.
    Allahu'alam. Rasanya lebih kurang saja dengan orang lain. Tapi memang berharap sangat nak jadi ibu yang penyayang :)
    Terima kasih ya sebab doakan kakchik dan suami.
    Insyaallah by the time you come here for a visit again, kakchik dah ada butik dah masa tu hehe.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails