Followers

22.12.10

Cuti-Cuti Hatyai

Sumber : Flickr
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Maafkan kakchik tak sempat nak membalas komen yang terdahulu. Sekarang ni sedang berkemas untuk perjalanan esok pagi. Kali pertama kakchik ikut suami bercuti ke negara jiran, hati terasa berdebar-debar.

Kakchik berat nak ke Langkawi tapi keputusan memihak kepada ramai yang mahu ke Hatyai maka ke Hatyailah kami esok pagi. Kakchik tak tahu lagi sempat update blog atau tidak sepanjang berada di sana tapi jika ada peluang kakchik akan update.

Untuk pembaca yang menunggu sambungan entri Penampilan Diri Berkualiti, insyaallah kakchik akan sambung selepas pulang nanti. Sementara itu kalian bolehlah jenguk-jenguk entri terdahulu. Banyak juga kakchik tulis berkenaan aurat, pakaian dan fesyen.

Sehingga itu, mohon maaf atas salah silap. Kalau sudi, doakan perjalanan kami pergi dan balik, selesa dan selamat.

Wassalam.

10 comments:

  1. Salam ukhwah dan salam kenal kak chik :)

    ReplyDelete
  2. debar jugok ni nak gi belah sana tahun depan..tak gi , bos suruh pegi...huhu semoga selamat semuanye ye kak chik..

    walaupun dlm hati lagi tringin nak gi china atau australia ,..cesss..demand lak , org dah kasi free keh keh keh

    ReplyDelete
  3. Salam kakchik,

    Happy holiday to you and cik abe...
    Moga selamat pergi dan kembali...

    ReplyDelete
  4. salam

    selamat bercuti Kak Chik..semoga selamat pergi dan pulang..nanti bolehlah share tempat2 menarik kat sana ye =)

    ReplyDelete
  5. salam
    selamat bercuti ke hadyai
    sy tgh tunggu kakchik kat langkawi ni:)
    ada rezki, jemput dtg yer, sy balik bercuti kejap, tgk org tua di kg

    ReplyDelete
  6. Salam ukhuwwah dan salam kenal kembali Hasrul Nizam.

    ReplyDelete
  7. catlina, takde apa-apa pun. macam biasa saja suasananya. insyaallah dengan keyakinan pd Allah, kita akan selamat. semoga tahun depan catlina pula boleh rasai pengalaman di Thailand.

    ReplyDelete
  8. Wkslm Alasmal.
    Thanks. Alhamdulillah we came back alright hehe.

    ReplyDelete
  9. wkslm azy.
    terima kasih. insyaallah nanti kakchik cuba kongsikan mana2 gambar yang sempat diambil di tempat2 yang kami lawat.

    ReplyDelete
  10. wkslm rose.
    terima kasih. actually kami nak ke langkawi tapi akhirnya ke haatyai.
    insyaallah bila dpt peluang ke sana kakchik akan bagitau rose.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails