Followers

14.11.09

Buat bisnes kenalah bersungguh

 
Assalamualaikum dan salam petang semua.

Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat dan bahagia selalu. Syukur ke hadrat Allah Ta'ala sebab hari ni cuaca sangat baik sekali. Banyak aktiviti yang berjaya kakchik lakukan. Hari ni kakchik ambil cuti sebab ada kelas ganti untuk Entrepreneurship in Child Care Education.

Selepas kelas kakchik ke rumah Kak An untuk ambil business card yang baru siap. Alhamdulillah... boleh tahan cantiknya. Satu pink dan satu lagi biru.

Lepas ni senang la sikit nak promo Abaya Elegan dan juga MariBaca.

Kakchik tak sempat nak tulis banyak-banyak cerita sebab masih sibuk membuat tagging untuk abaya-abaya yang baru sampai. Tengahari tadi shipment kedua dari Dubai dah sampai. Banyak la abaya yang cantik-cantik. Nanti jangan lupa singgan di Abaya Elegan untuk lihat ya.

6 comments:

  1. Salam
    Kak Chik. Betoi tugh kalau nak buat bisness kenalah sepenuh hati. Teruja dengaq ada stock abaya baru. Leh tengok nanti.

    ReplyDelete
  2. Wkslm ina.
    Kakchik memang risau kalau tak buat sungguh2 kerja ni. Bimbang matlamat tak sampai, jadi membazir pulak.
    Kakchik masih dok ambik gambar ni, insyaAllah akan dimuat naik sikit demi sikit.

    ReplyDelete
  3. TAk sabar nak tengok.mana tau ade yang berkenan:)Alhamdulillah, rezeki murah K.Chik

    ReplyDelete
  4. sesuai dengan tema dan ciri2-ciri bisnes.

    sebab kalau kak chik buat terlalu formal pun tak sesuai pulak kad nieh nanti.

    insyaAllah...kalau takde aral sampai juga sha ke abaya elegan:)

    ReplyDelete
  5. Sayyidah, kena bersabar lagi sebab kakchik belum upload lagi gambar2nya. Tak puas hati dgn yg ambil malam tadi. InsyaAllah akan ada yg berkenan di hati.

    ReplyDelete
  6. sha, terima kasih. kalau sha sbg potential customer rasa macam tu, kakchik rasa lega.
    kalau singgah di Abaya Elegan tu, jangan pula segan2 nak tanya ke, nak order ke, nak bagi cadangan ke etc.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails