Followers

7.11.09

Blogshop Abaya Elegan


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada teman-teman dan pembaca semua.

Petang ni kakchik nak buat pengumuman istimewa. Walaupun kakchik tahu hari ni tak ramai yang berkunjung ke sini sebab masing-masing sedang menikmati waktu rehat, kakchik harap pada yang sudi membaca akan memberikan sokongan kepada kakchik. Formal pulak ayat-ayatnya, hehehe.

Yang sebenarnya kakchik dah membina satu blog baru khusus untuk bisnes abaya kakchik. Namanya ABAYA ELEGAN. Sebelum ni pun kakchik dah ada sebutkan dalam blog ni. Bermula hari ni blogshop Abaya Elegan kakchik buka secara rasmi kepada pelanggan.

JEMPUTlah berkunjung ke sana walaupun masih di peringkat awal. Alhamdulillah, sambutan nampaknya amat baik daripada promo yang kakchik buat di facebook. Sempena bulan Haji ni bermula 8 Nov hingga 18 Nov kakchik memberi peluang kepada teman-tema istimewa di sini membuat belian dengan PENGECUALIAN KOS PENGHANTARAN untuk setiap pembelian abaya.

Belian adalah berdasarkan FIRST COME FIRST SERVE yang mana siapa yang terlebih dahulu booking dan 'confirm' dengan bayaran akan mendapat abaya yang ada dalam stok. Orang yang berikutnya perlu menunggu stok baru sampai.

Jadi kalau nak tengok abaya-abaya yang ada, silalah ke ABAYA ELEGAN. Terima kasih kakchik dahulukan.

2 comments:

  1. salam kakchik...
    smoga berjaya dgn biz baru kakchik ni...qis msukn dlm stylobubble ye...

    ReplyDelete
  2. wkslm qis.
    terima kasih banyak qis. semoga Allah makbulkan doa qis.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails