Followers

12.5.11

Menukar Tema Blog Kerana Bosan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Malam tadi kakchik tiba-tiba saja rasa bosan sangat melihat tema blog kakchik yang sebelum ni iaitu Inove, rasa sedikit serabut bila melihatnya. Ingatkan bila dah guna Inove ni tema blog Keluargaku Sayang akan bertahan lama dengannya tapi bila hati ula rasa tak puas hati, kakchik cuba kepada tema yang baru iaitu Typominima seperti yang kalian boleh lihat sekarang ini.


Tema Typominima inipun mungkin hanya bertahan hari ni saja sebab kakchik masih tak puas hati sangat dengan rekaletaknya dan masalah di bahagian header tu. Perasan tak ada dua header? Penat dok cari kod untuk membuang salah satu terutama yang atas tu. Secara kasarnya kakchik suka jenis minimalis ni tapi kena cari yang lebih memuaskan hatilah untuk tidak membuang masa menukarnya berkali-kali.

Sekarang ni kakchik sedang mencuba beberapa tema yang lain dan mungkin dalam masa tak lama sangat kalian sudah boleh melihat tema baru bila kalian masuk ke blog Keluargaku Sayang ni. Kakchik harap para tetamu kawal dulu perasaan geram sementara kakchik kemaskinikan tema blog kakchik yang baru. Harap maafkan kakchik ya.

No comments:

Post a Comment

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails