Followers

10.10.09

Nak Main-Main Kejap

Assalamualaikum dan salam malam semua. Sekarang ni hampir pukul 8 malam. Dah selesai mengaji, nak baca buku rasa takde mood pula. Sambil-sambil dengar Ummi mengaji Qur'an tu rasanya kakchik nak main-main kejap di Polyvore.

Hmmm... malam ni nak reka set pakaian santai-santai di rumah. Boleh la kan.

Kita tengok apa hasilnya.
At Home
At Home by hanniaziz featuring American Eagle Outfitters

Bagaimana? Ada tak orang lain yang suka pakai macam ni kat rumah? Kakchik paling selesa memakai skirt di rumah. Yang baju atas tu ada macam-macam. Ada tangan pendek untuk pakai di musim cuaca panas tapi kalau seperti sekarang ni, lebih suka pakai t-shirt tangan panjang.

Sempoi je tapi nak lawa-lawa juga barulah cik abe tengok pun suka. Hehehe mestilah kan. Dalam rumah kalau tak cantik untuk suami nak cantik untuk sape kan?

2 comments:

  1. sha dah try main2 macam kak chik jugak...mmg best! tapi skang nak kena masak...so lepak dulu...

    * suka dengan pilihan kak chik:)

    take care...

    ReplyDelete
  2. masak apa sha malam-malam ni? lewatnya dia makan. huhu.

    kakchik baru nak gilap semula bakat mereka set ni sebab dah lama juga kakchik pasif.

    terima kasih sebab suka pilihan kakchik.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails