Followers

17.5.09

Entri Takde Mood

Assalamualaikum semua.

Ini ialah entri orang yang sedang takde mood. Kalau terbaca, harap maaf kerana memang tiada apa-apa nilai ilmiah pada entri kali ini. Hanya untuk tatapan mata semata-mata.

Jangan marah ya.

View 'Contest Win' on Polyvore


SILA KLIK ANAK PANAH untuk melihat rekaan seterusnya.

SEMUANYA IALAH SET yang kakchik DAH MENANG dalam CONTEST di Polyvore. Dah cuba macam-macam pertandingan.

Alhamdulillah, rupanya ada juga bakat perunding fesyen sikit-sikit. Insya-Allah sedang menggilap bakat ini untuk manfaat di masa hadapan.

8 comments:

  1. hebat kakchik, xde mood pon bleh wat article baru..hhehe

    ReplyDelete
  2. Salam... Tahniah ya kakchik sebab dah menang...

    ReplyDelete
  3. Salam kak chik...

    TC dtg jenguk di hujung minggu..
    :)

    ReplyDelete
  4. azizi, ni bukan artikel ni, takde point pun.

    wkslm kak e, terima kasih. dah byk kali dah menang, saja je ni.

    wkslm nurul/TC. Sila... sila...

    ReplyDelete
  5. slm...saya mintak maaf ,,,xdan nak buat rumusan pasal komen2 mengenai hari ibu tu...lagi pun saya dah nk habis praktikal nie,,maklum lah sibuk ckit time cmnie...,,,,insyaAllah skit masa lg saya akan buat rumusan mengenai isu itu...tq

    ReplyDelete
  6. APS, wkslm... tak mengapa, nanti kakchik singgah lagi kat sana utk baca mcm2 entri. APS rajin

    ReplyDelete
  7. do you love all of it zara?

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails