Followers

17.5.09

Entri Takde Mood

Assalamualaikum semua.

Ini ialah entri orang yang sedang takde mood. Kalau terbaca, harap maaf kerana memang tiada apa-apa nilai ilmiah pada entri kali ini. Hanya untuk tatapan mata semata-mata.

Jangan marah ya.

View 'Contest Win' on Polyvore


SILA KLIK ANAK PANAH untuk melihat rekaan seterusnya.

SEMUANYA IALAH SET yang kakchik DAH MENANG dalam CONTEST di Polyvore. Dah cuba macam-macam pertandingan.

Alhamdulillah, rupanya ada juga bakat perunding fesyen sikit-sikit. Insya-Allah sedang menggilap bakat ini untuk manfaat di masa hadapan.

8 comments:

  1. hebat kakchik, xde mood pon bleh wat article baru..hhehe

    ReplyDelete
  2. Salam... Tahniah ya kakchik sebab dah menang...

    ReplyDelete
  3. Salam kak chik...

    TC dtg jenguk di hujung minggu..
    :)

    ReplyDelete
  4. azizi, ni bukan artikel ni, takde point pun.

    wkslm kak e, terima kasih. dah byk kali dah menang, saja je ni.

    wkslm nurul/TC. Sila... sila...

    ReplyDelete
  5. slm...saya mintak maaf ,,,xdan nak buat rumusan pasal komen2 mengenai hari ibu tu...lagi pun saya dah nk habis praktikal nie,,maklum lah sibuk ckit time cmnie...,,,,insyaAllah skit masa lg saya akan buat rumusan mengenai isu itu...tq

    ReplyDelete
  6. APS, wkslm... tak mengapa, nanti kakchik singgah lagi kat sana utk baca mcm2 entri. APS rajin

    ReplyDelete
  7. do you love all of it zara?

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails

KakChik's bookshelf: read

Twilight
Prinsip-prinsip Gerakan Islam
Travelog Impian Abadi: Itu Yang Tertulis
The Power of Focus
To The Moon and Back
Terapi Solat Tahajud
Slumdog Millionaire
Telaga Budi: Himpunan Kata-Kata Hikmah Nik Abdul Aziz Nik Mat
Insan, Ingatlah: Sebuah Panduan Menuju Hati yang Tenang
Parenting Skills: Based on The Qur'an and Sunnah
Indahnya Hidup Bersyariat
Raising Boys: Why Boys Are Different-And How to Help Them Become Happy and Well-Balanced Men
Dewey: The Small-Town Library Cat Who Touched the World
The Secret of Happy Children
Positive Parenting: The Importance of Communication in Family Life
Islam & Demokrasi
The Leader in You
Soal Jawab Remeh Temeh Tentang Puasa Tapi Anda Malu Bertanya...
Senyumlah, Apa pun Masalahmu Ia pasti akan berlalu
How To Enjoy Your Life And Your Job
}

Networkblogs