Followers

30.6.11

Cadang nak pakai esok.

Bismillah.


Kasut tu, takdelah sampai setinggi yang macam dalam gambar. Kena pakai yang tumitnya rendah separuh dari itu barulah selesa dan bertapak penuh dan rata. Kalau yang macam ni kakchik rasa nak terpeleot.

1 comment:

  1. Kak chik sayam :X... syikin tak pandai pakai high heels... kena flat.. kalau tak.. terasa tendok tu memendek dan confirm terseliuh... aiyakk.. teringat pengalaman ngeri :| ..


    Hehe kak chik lawa la kunen2 kasut n hand bag kat post satu lagi tu.. syikin tk pernah ada barang kaler kunen.. macam menarik kan :)

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails