Followers

7.3.11

VCD Kanak-Kanak, Stok Terhad

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kakchik merasakan tidak menjadi hal kalau kakchik promosikan sekali-sekala produk yang dijual oleh bisnes kakchik iaitu MARIBACA BOOKSTORE. Tambahan pula produk yang ini sangatlah berkait-rapat dengan pendidikan anak-anak. 

Mungkin ramai yang sudah pun memiliki bahan bantu ini yang merupakan VCD yang boleh digunakan di rumah untuk nilai tambah dalam mendidik anak-anak. Lagipun, pendekatan VCD ini sesuai dengan kanak-kanak sekarang yang semuda usia 3 tahun sudah tahu menggunakan komputer 

Oleh kerana kakchik hanya mempunyai stok yang agak terhad, jika ada yang berminat, sila cepat-cepat tinggalkan pesan di kotak komen ya. Insyaallah kakchik akan dapat lihat cepat jika pesanan dibuat melalui blog. Di bawah tu ialah foto-foto VCD yang ada. Silalah tengok-tengok.

RM15.00
RM15.00
RM13.50
RM15.00
RM15.00
RM15.00

5 comments:

  1. Kakchik,takde kesempatan lg nk jenguk kakchik.susah bila xde kenderaan ni.bgusnya cd tu,xyah susah2 xplain.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum kakcik,
    wah... mcm menarik je vcd2 ni. ni mcm cerita katun ke kakcik? mcm nak beli je... yang mana paling best, kakcik. recommend la kat saya 2-3 vcd yg paling best... :)

    ReplyDelete
  3. Siti, takpe... bila everything dah settle dan kenderaan pun ada, jemputlah ke sini. Tak pun, jemputlah ke rumah kakchik.

    ReplyDelete
  4. Wa'alaikummussalam Ratna. Insyaallah semuanya menarik. Ada yang kartun dan ada juga yang real misalnya yang Allah is the Creator tu. Itu pernah ditayangkan di TV tu. Semuanya best, susah juga nak kata mana yg paling best. Maybe yg Atasi Godaan Syaitan dgn Doa tu.

    ReplyDelete
  5. salam..siapa penerbit vcd ini ye?

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails