Followers

19.12.09

Jualan Akhir Tahun dan Jualan Pindah Kedai

Assalamualaikum dan salam pagi semua.

1. MAAFKAN kakchik sebab petang semalam tak berjaya kemaskini blog dengan gambar-gambar sekitar kuliah jumaat. Internet tersekat-sekat.

2. Nak maklumkan yang MARIBACA BOOKSTORE akan mengadakan JUALAN PINDAH KEDAI bermula esok, 20/12/2009 hingga 26/12/2009 sempena perpindahan kami ke lokasi yang baru.
3. Selain itu ABAYA ELEGAN juga sedang mengadakan JUALAN AKHIR TAHUN dengan diskaun menarik terutama kepada pelanggan berulang.


4. Jemputlah membeli buku-buku pada harga diskaun yang menarik sepanjang SALE ini begitu juga abaya-abaya cantik untuk dipakai hari-hari atau pun ke majlis-majlis tertentu.

5. Hari ni kakchik nak melihat perkembangan lokasi kedai yang baru. Kalau perbincangan akhir menemui keputusan yang diharapkan, insyaAllah minggu depan, pindahlah kami ke sana. Doakan kakchik berjaya ya!

Nak keluar dulu.

Sumber imej dari google.

4 comments:

 1. salam kak chik, pekabar? wah bestnya ada sale kt kedai kak chik...klu duk dekat mesti best...

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum kakchik,
  Tahniah, wah wah, dah nak pindah kedai ya. Kedai baru di mana? Rasa macam lama sangat tak ke KB,rindu, hehehe.

  ReplyDelete
 3. wkslm yan. kakchik alhamdulillah sihat. mga2 yan pun sama juga. sale kedai2 kakchik ni applicable utk online juga yan. kalau nak membeli silakan.

  ReplyDelete
 4. wa'alaikummussalam kak aliya. terima kasih kak. kena pindah kak utk masa depan yg lebih baik. kedai baru akan kakchik umumkan kemudian. sekarang ni masih belum putus antara 2 lokasi. nanti kalau akak ke KB lebih mudah kot nak singgah di kedai kakchik.

  ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails