Followers

15.7.09

Terlalu Menggoda


Sumber

Godaan datang lagi.

Nampaknya kena mohon cuti lagilah.

Nasib baik masanya selepas peperiksaan pertengahan tahun selesai.

Nak pergi ke taknak? Nak pergi ke taknak? Nak pergi ke taknak?

Nak pergi ke taknak? Nak pergi ke taknak? Nak pergi ke taknak?

Nak pergi ke taknak?...NAK!

Di mana CapSquare ni?

PETA [klik di sini]

13 comments:

  1. Salam kakchik. CapSquare kat area Masjid India kakchik. Tapi jalan jauh sket dr Wilayah Complex. Leh google tgk map la agaknya.

    ReplyDelete
  2. salam kakchik...pergi jgn x pergi ye..cikmin klu larat...mmg nak g....

    ReplyDelete
  3. uish, teringin nk pegi juge la kak chik! hehe;)

    pegi kak chik jgn x g.

    ReplyDelete
  4. alamak...Kak chik bestnya...Macam nak gi ler... Tp, ummi tak suka ler gi CapSquere! Tak best sangat! Nanti ler, tanya en. suami. Best kalo dapat cari buku banyak2!

    ReplyDelete
  5. wkslm enon. map dah ada tu kat bawah. agaknya kalau kakchik nak sewa hotel yg medium hotel apa yg sesuai ya sekitr tu?

    ReplyDelete
  6. wkslm cikmin. hehe ni dtg nak bagi semangat ke ni? cikmin tu boleh ke jalan jauh2? nantikan letih pulak

    ReplyDelete
  7. mar, dah dok di MMU tu takdelah jauh mcm kakchik ni kalau nak pegi, pegi ya

    ReplyDelete
  8. ummi, agaknya sb tu times nak tutup cawgn di capsquare tu, sb krg menarik pengunjung.

    ReplyDelete
  9. kakchik dtg tido umah arwah nenek sy kat sentul je la kakchik. xder org duduk dah. jimat duit. leh bli buku manyak2. :)

    ReplyDelete
  10. kak chik!!! ingat saya lagi? hehe.. ala best juga ya times kat capsquare ni ada jual buku murah2.. kat masjid india tempatnya, aritu bf saya ada tunjuk sebab dia buat m&e untuk capsquare...

    kak chik, ni blog baru saya tau :)

    rindu kak chik!

    ReplyDelete
  11. enon, kalau enon nak temankan boleh je. kakchik takut kakchik terpaksa sorang2 ke KL tu.

    ReplyDelete
  12. my dear nurulhuda, of course kakchik masih ingat. mana boleh lupa... patutlah kakchik ziarah yg moirepublic tu dah tak blh masuk.

    dah link dah blog baru tu.

    ReplyDelete
  13. Bleh je kakchik InshaAllah... Tapi kena bgtau bila nak dtgnyer tu. Al-maklumla patik ni agak bz orgnyer menjelang ahad ni. :) Offer ikhlas ni kakchik. Dr spend RM100 for hotel room, bleh bli lagi 5 buku :). Pikir kakchik, pikir... Hehehe... Penjimatan hebat ni! :)

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails