Followers

22.6.09

Tag Dari Ummi Hanie

TAG : AMAL ISLAM

Peraturannya:

Very the easy one ok .
Perkara2 yang perlu anda lakukan ialah:

1) COPY gambar amal Islam di bawah.
2) Kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama.

Penyelesaiannya:


Nombor 1 dah selesai.

Untuk nombor 2 pula, kakchik nak serahkan tag ni kepada:
  1. NORMI
  2. UMMU HANIS
  3. MASAYU
  4. YANMIE
  5. TUKANG CERITA
  6. UMMI @ LIANA
  7. KAK TIRANA
  8. SRI INTAH RH
  9. AWRAPURNAMA
  10. AFITI
Ok, dah selesai. Marilah kita sama-sama menyebarkan Islam dan gaya hidupnya ke seluruh alam. Semoga diri kita semua menjadi hamba Allah yang benar-benar berjaya di dunia dan akhirat.

10 comments:

  1. salam kak chik..

    nasib baik masuk umah kak chik, klu tak, tak tahupun ada tag..hehehe...nnti yan buat yea kak chik..

    ReplyDelete
  2. salam kakchik..

    tahniah dan terimekasih dah buat tag...

    ReplyDelete
  3. Alamak...sy pun kena tag ye..hehe.. :)

    ReplyDelete
  4. Wkslm Yan. Kakchik sbnrnya nak ke rumah Yan semalam nak bagitau pasal tag ni tapi line internet ni memang tak elok langsung sb mlm tadi hujan ribut. Apa pun trm ksh ya Yan, sudi ambil tag ni.

    ReplyDelete
  5. Wkslm Ummi Hanie, sama-sama... mana yang baik kita usahakan.

    ReplyDelete
  6. Intan, terima kasih ya sudi la ambik.

    ReplyDelete
  7. salam kk chik.. selesai udah.. syukran yah.. :)

    ReplyDelete
  8. terima kasih, nanti kita ambil.

    ReplyDelete
  9. Salam.... ooo...tag rupanya...

    Laptop dah ok ke ?? Kot2 kena selsema pulak, hehe..

    ReplyDelete
  10. awrapurnama - trm ksh kerana sporting

    masayu - harap2 tak berat hati ya

    kak tie - ha'ah, tag... laptop takde masalah sbnrnya mcm yang kakchik bagitau org lain, bbrp key dia ketat sikit dan hari ni satu kekunci Shift telah tercabut ditarik si amni.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails