Followers

27.9.09

Lagi sekitar reunion


Bergambar beramai-ramai dengan ahli keluarga masing-masing (ada juga yang tak masuk termasuklah cik abe yang mengambil gambar ini).


Gambar pintu utama dewan sekolah pun nak letak kat sini. Tak kisahlah kan.


Kakchik sempat naik melawat ke kelas-kelas dan singgah sekejap di kelas kakchik dulu, 5 Beta.


Dah selesai melawat, kami bergambar di tangga blok kedua sebelum turun ke kawasan 'roll-call'. Hai... banyaknya kenangan di sini.


Kedatangan cikgu Wan Faezah (tudung hijau) sama-sama kami sambut. Seronok sangat sebab cikgu sudi juga datang. Terima kasih cikgu.


Riuh-rendah dibuatnya.


Macam-macam cerita sebelum majlis bermula. Tan baru sampai dengan suaminya.


Sekarang ni kami dengan cikgu-cikgu dah macam kawan pulak. Tapi cikgu Wan Faezah (tudung hijau) masih 'maintain' cantik macam dulu.

8 comments:

  1. salam kak chik,

    wah bestnyer dpt begambar kt kelas kak chik dulu..syiok kan bila ingat blk time study2 dulu...bnyk kenangan..

    ReplyDelete
  2. dulu sha suka tgk baju2 cikgu2...slalu sedondon dr kepala ke kaki...ehehe..

    * ada tak cikgu kakchik yg gitu dtg reunion aritu?:)

    ReplyDelete
  3. yan - wa'alaikummussalam. memang best yan... sambil berjalan-jalan tu terkenang-kenang semasa dulu

    ReplyDelete
  4. sha - masa kat Faris ni tak ramai cikgu yang selalu pakai sedondon tapi masa kakchik matrik di STAR memang ramai yang sedondon. hari reunion tu hanya cikgu faezah sorang yang sedondon. cikgu kakchik kat Faris ni sempoi-sempoi je.

    ReplyDelete
  5. salam kak chik..selamat hari raya..best jugak ada kg..nasib baik dekat...

    wah hebat jugak ye keluarga kak chik..ada prof..ada dr..chaiyyokkk

    ReplyDelete
  6. kak ina kl - wa'alaikummussalam kak. itulah kak, rezeki jodoh dgn org kelantan juga, pakej pula dgn kampung yg ada sawah bendang, hehe. keluarga kakchik biasa-biasa je kak ina, ramai lagi yang lebih hebat.

    ReplyDelete
  7. salam kakchik..cikmin pernah gak sekolah rendah tahun 1981 buat runion 5tahun lepas..sonok sgt2 bla jumpa kwn2 lama kan..ntah bila diorg nak wat lagik...

    ReplyDelete
  8. wkslm cikmin. wow, best nya dpt buat reunion sek ren. kakchik dulu pun ada rancang nak buat tapi tak dapat sambutan sebab tak ramai yang dikenalpasti dok di mana, susah nak hubungi. tapi dengan yang dekat-dekat dalam 10 orang tu selalu juga bertemu terutama kalau ke pasar, hehe.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails