Followers

24.9.11

SELENDANG ARAB UNTUK DIJUAL

BISMILLAH. Assalamualaikum dan salam sejahtera teman-teman semua.

Di petang yang aman-damai ni, sambil bermain mata dengan suami kat depan tu (senyum), kakchik nak ambil peluang sedikit untuk menarik perhatian para peminat selendang arab atau lebih dikenali dengan nama SHAYLA/SHEYLA. 

Butik online kakchik masih ada beberapa helai selendang arab yang diimport dari Qatar. Kainnya sangat lembut dan selesa dipakai dan dikenali sebagai sutera sifon. Ukurannya pula agak besar iaitu antara 27 inci x 82 inci. Memang agak lebar dan besar untuk dililit bagi menutupi aurat kita di bahagian atas.

Selain itu, shayla ini kelihatan agak nipis tapi bila dililit ia akan menjadi legap yakni tidak jarang dan tidak menampakkan bayang anggota yang ditutupinya. Ini testimoni kakchik sendiri yang amat selesa memakai shayla dari Qatar ni. Kain sutera sifon yang digunakan untuk dijadikan shayla ini sangat sejuk bila dipakai, jadi tak perlu risau akan kepanasan. InsyaAllah panas biasa-biasa saja, macam pakai tudung lain juga.

Ok, kat bawah ni ada 5 helai yang masih berbaki. Sesiapa yang berminat nak membelinya boleh aje tinggalkan pesanan di kotak komen ya. 

SHAYLA001 - RM58.00, 27" X 80"

SHAYLA002 - RM58.00, 28" X 68"

SHAYLA003 - RM70.00, 28" X 82"

SHAYLA004 - RM75.00, 29" X 80"

SHAYLA005 - RM48.00, 28" X 82"

Yang paling bawah tu ialah PLAIN BLACK SHAYLA. Kosong saja. Kakchik pun suka pakai yang ni sebab boleh dipadankan dengan mana-mana abaya. Jika nak ke majlis yang rasmi, hanya tambah satu kerongsang atau satu pin tudung biasa. Pakai abaya dan shayla tidak perlukan banyak aksesori kerana ia sudah memadai.

3 comments:

  1. salam kak chik, ada lagi ke plain black shayla tu?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Kak chik.. Ada lagi tak yg plain
    Black syala tu? Email sy annmasz@gmail.com

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails