Followers

3.9.11

Kalau suka bolehlah tiru

Bismillah. Assalamualaikum dan salam sejahtera teman-teman semua. 

Di petang hari Sabtu ni, kakchik terfikir-fikir nak tulis apa di blog kakchik ni. Ideanya ada macam-macam tapi entah di mana nak dimulakan dan yang mana satu yang sesuai untuk dikongsikan di sini. Nak cerita tentang raya, rasanya tak minat sangat walaupun gambar kenangan ada banyaklah juga. Nak cerita pasal kenduri-kendara pun kakchik nipis idea. Jadi sebagai pemanas kakchik nak kongsikan idea untuk bergaya cara muslimah kepada kalian semua. Gaya yang ini sesuai untuk remaja hingga dewasa. Tentu ramai yang suka warna ungu kan?

Eid Mubarak!


Ballet flat
Iosselliani bangle bracelet, $403
ALDO long chain earrings, $10
Bracelet
Abayas for Occasions | Jilbabs | Jilbaab | Aab | Candy Crochet, £90


Idea memadankan jubah dengan tudung dan aksesori lain yang berwarna sepadan ni sudah agak biasa kita lihat kan? Tapi, bukan mudah nak hasilkan set sebegini walaupun di dalam kepala kakchik boleh membayangkannya. Gurau ajelah.

1 comment:

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails