Followers

27.9.11

Cara KakChik Kurangkan Tekanan

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Ada masanya walaupun banyak draf yang telah dibuat, kakchik masih belum puas hati untuk mem'publish'kannya kepada umum. Bukan apa... kalau boleh nak 'publish' dalam keadaan hati terasa tenang dan gembira. Jadi, 'hold on' dululah. Nanti makin bertambah pula tekanan akibat kerja dan keletihan.

Sementara itu, blog KakChik's Wardrobe ada masalah sikit sekarang ni kerana pihak 'hosting' dengan mengemaskini server mereka. Kakchik nak 'update' fesyen pun lambat sikitlah. Untuk mengisi ruang yang ada ni, kakchik kongsikan saja beberapa rekaan yang dibuat sempena musim luruh (fall). 

Kat Malaysia mana ada 'Fall' kan? Tapi set kakchik ni untuk tak kira musim sebenarnya. Tambahan pula kakchik dapat kurangkan tekanan bila dapat mereka-reka ni. Lebih kurang beginilah...

Home Sweet Home



FALL INTO FASHION




Looking Good On Friday




Bila kebosanan, inilah antara cara kakchik mengisinya. Sekadar bermain-main dengan kreativiti sendiri. Takdelah kreatif sangat tapi hati kakchik suka bila dapat siapkan sesatu set rekaan. Orang tak berkenan takde masalah asalkan tekanan kakchik hilang.

4 comments:

  1. kakchik.. kakchik jual tudung tak?

    ReplyDelete
  2. Terima kasih banyak Mama Zainab.

    ReplyDelete
  3. LadyBird, kakchik hanya ada stok shayla sahaja sekarang ni. Tudung empatsegi bidang besar semua dah habis stok.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails