Followers

28.4.11

Beg Tangan Berjenama (ORI) Untuk Pre-Love

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Malam ni kakchik cuma nak tulis ringkas saja kerana badan dah mula panas, selsema sudah bermula. Mungkin sebab kakchik keluar temankan cik abe mencari dapur baru petang tadi menyebabkan degupan jantung jadi agak kencang ni dan hidung dah mula tersumbat. Harap-harap selepas makan ubat tadi, tak jadi demam selsema ni. Jangan risau ya. Insyaallah kakchik akan sihat sebaiknya dalam masa yang segera.

Baiklah, satu masa dulu kakchik pernah tulis pasal impian kakchik untuk memiliki sebuah beg tangan berjenama Coach yang tulen bukan tiruan. Insyaallah impian itu akan terlaksana juga tak lama lagi hasil menyimpan sedikit demi sedikit. Kalau nak ikutkan duit sendiri tu tidaklah banyak sebab setiap bulan banyak juga perbelanjaan wajibnya tapi bila nak sesuatu, kenalah merancang dan menyimpan kan? 

Tapi malam ni kakchik nak kongsikan beberapa buah beg tangan ORI kepunyaan seorang sahabat baik. Beg-beg ini masih dalam keadaan yang elok kerana hanya beberapa kali saja dipakainya. Oleh kerana dia akan berpindah rumah tidak lama lagi dan kawan kakchik ni mungkin nak kurangkan barang yang perlu diangkut, maka beg-beg itu mungkin akan menjadi milik sesiapa saja yang berminat. Jom kita tengok.

Coach Blag Leather Bag - ada dustbag sekali. RM300 (Negotiable)
CK Stunning Red - RM280 (Negotiable)
CK - SOLD
Tommy Hilfinger Big Bag - boleh buat beg bayi. RM250 (Negotiable)
Atienne Aigner Kiera Satchel - RM280 (Negotiable)

Itulah dia 4 buah beg tangan kepunyaan kawan kakchik yang mahu di 'let-go'. Jika ada di kalangan kawan-kawan semua yang berminat, serius nak membelinya, silalah beritahu kakchik ya. Tinggalkan pesan dalam kotak komen atau pun email kepada hanniaziz@yahoo.com . Mana-mana pun boleh.

Oklah, sampai situ saja yang nak kakchik sampaikan. Nanti kalau larat dan ada kesempatan, kakchik menulis lagi. Salam Jumaat untuk kalian semua. Semoga kita mendapat lebih banyak rahmat dan barakat Allah di malam Jumaat dan esok, di hari Jumaat. Wassalam.

2 comments:

  1. Takde Ummuafiq. Kakchik hanya tolong jualkan kawan punya.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails

KakChik's bookshelf: read

Twilight
Prinsip-prinsip Gerakan Islam
Travelog Impian Abadi: Itu Yang Tertulis
The Power of Focus
To The Moon and Back
Terapi Solat Tahajud
Slumdog Millionaire
Telaga Budi: Himpunan Kata-Kata Hikmah Nik Abdul Aziz Nik Mat
Insan, Ingatlah: Sebuah Panduan Menuju Hati yang Tenang
Parenting Skills: Based on The Qur'an and Sunnah
Indahnya Hidup Bersyariat
Raising Boys: Why Boys Are Different-And How to Help Them Become Happy and Well-Balanced Men
Dewey: The Small-Town Library Cat Who Touched the World
The Secret of Happy Children
Positive Parenting: The Importance of Communication in Family Life
Islam & Demokrasi
The Leader in You
Soal Jawab Remeh Temeh Tentang Puasa Tapi Anda Malu Bertanya...
Senyumlah, Apa pun Masalahmu Ia pasti akan berlalu
How To Enjoy Your Life And Your Job
}

Networkblogs