Followers

28.4.11

Beg Tangan Berjenama (ORI) Untuk Pre-Love

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Malam ni kakchik cuma nak tulis ringkas saja kerana badan dah mula panas, selsema sudah bermula. Mungkin sebab kakchik keluar temankan cik abe mencari dapur baru petang tadi menyebabkan degupan jantung jadi agak kencang ni dan hidung dah mula tersumbat. Harap-harap selepas makan ubat tadi, tak jadi demam selsema ni. Jangan risau ya. Insyaallah kakchik akan sihat sebaiknya dalam masa yang segera.

Baiklah, satu masa dulu kakchik pernah tulis pasal impian kakchik untuk memiliki sebuah beg tangan berjenama Coach yang tulen bukan tiruan. Insyaallah impian itu akan terlaksana juga tak lama lagi hasil menyimpan sedikit demi sedikit. Kalau nak ikutkan duit sendiri tu tidaklah banyak sebab setiap bulan banyak juga perbelanjaan wajibnya tapi bila nak sesuatu, kenalah merancang dan menyimpan kan? 

Tapi malam ni kakchik nak kongsikan beberapa buah beg tangan ORI kepunyaan seorang sahabat baik. Beg-beg ini masih dalam keadaan yang elok kerana hanya beberapa kali saja dipakainya. Oleh kerana dia akan berpindah rumah tidak lama lagi dan kawan kakchik ni mungkin nak kurangkan barang yang perlu diangkut, maka beg-beg itu mungkin akan menjadi milik sesiapa saja yang berminat. Jom kita tengok.

Coach Blag Leather Bag - ada dustbag sekali. RM300 (Negotiable)
CK Stunning Red - RM280 (Negotiable)
CK - SOLD
Tommy Hilfinger Big Bag - boleh buat beg bayi. RM250 (Negotiable)
Atienne Aigner Kiera Satchel - RM280 (Negotiable)

Itulah dia 4 buah beg tangan kepunyaan kawan kakchik yang mahu di 'let-go'. Jika ada di kalangan kawan-kawan semua yang berminat, serius nak membelinya, silalah beritahu kakchik ya. Tinggalkan pesan dalam kotak komen atau pun email kepada hanniaziz@yahoo.com . Mana-mana pun boleh.

Oklah, sampai situ saja yang nak kakchik sampaikan. Nanti kalau larat dan ada kesempatan, kakchik menulis lagi. Salam Jumaat untuk kalian semua. Semoga kita mendapat lebih banyak rahmat dan barakat Allah di malam Jumaat dan esok, di hari Jumaat. Wassalam.

2 comments:

  1. Takde Ummuafiq. Kakchik hanya tolong jualkan kawan punya.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails