Followers

9.8.09

Long time no see...

Assalamualaikum dan salam pagi ceria untuk semua teman-teman dan para pengunjung KeluargakuSayang. Semoga kalian semua di bawah payung rahmat Allah SWT sepanjang masa dan mendapat ni'mat tubuh badan yang sihat dan sejahtera.

Apa khabar semuanya?

Alhamdulillah selepas seminggu ini barulah kakchik ada masa untuk kembali bertemu kalian dia alam maya ini. Maafkan kakchik kerana sepanjang tempoh tersebut langsung tidak membalas mesej atau komen mahupun menziarahi blog teman-teman. Sebenarnya kakchik menghadapi PEPERIKSAAN AKHIR yang agak sukar dan padat jadualnya sepanjang minggu lepas. Walaupun 'exam' tamat pada hari Khamis, tapi kepenatan minda membuatkan seluruh badan turut menjadi penat dan kakchik mengambil masa di hujung minggu untuk betul-betul berehat dari banyak perkara. Niatnya bila 'exam' dah tamat nak terus bersiaran tapi lain pula jadinya.

TERIMA KASIH banyak kepada teman-teman yang masih sudi berkunjung bertanya khabar dan sebagainya. Kakchik sihat cuma mengalihkan tumpuan kepada buku-buku saja. Insya-Allah mulai hari ini kakchik akan kembali menulis blog seperti biasa.

Sepanjang minggu lepas juga kakchik sudah melakukan operasi membasmi tikus yang pernah kakchik ceritakan di sini sebelum ni. Alhamdulillah selepas satu malam memasang perangkap yang berupa nasi dicampur kepala ikan kering dan sedikit serbuk sodiom fosfid, akhirnya tikus-tikus dijumpai bergelimpangan. Syukur sebab ditemui awal sebelum berbau busuk. Kakchik ada mengambil gambar-gambarnya tapi masih dalam kamera dan kalau ada masa nanti kakchik kongsikan. Tapi... takut ada yang tak lalu makan pula nanti, hehe.

Rasanya pagi ini setakat ini dulu sebab kakchik ada kerja nak uruskan. Pagi Ahad di pejabat ni banyak juga tugasan yang nak disiapkan. Beberapa perancangan untuk bulan Ramadhan juga perlu dibuat untuk dimanfaatkan bersama staf dan juga pengunjung Zahra'. Jadi... sampai di sini dulu.

Wassalam.

No comments:

Post a Comment

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails