Followers

28.9.08

Raya Card, Specially for My Friends

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...semoga kenangan pahit semalam tinggal sebagai sejarah hidup kita dan memberikan kita seribu satu peringatan terutama... KEMATIAN. Datangnya tidak pernah diduga, tidak diketahui bila saatnya. Semoga ruh Allahyarham orang-orang yang kita kenali ditempatkan di sisi ruh orang-orang yang beriman. Al-Fatihah untuk mereka...

Hari ini masih berbaki 2 hari sebelum Syawal menjenguk kita. KakChik ingin mengambil kesempatan ini untuk menujukan kad raya ini khas untuk pengunjung blog Keluargaku Sayang ini dan juga teman-teman blogger yang sering berinteraksi dan singgah di sini.

Memandangkan KakChik tak sempat nak menulis dan menghantar kad raya fizikal maka kad raya maya pun diharapkan diterima sebagai pengganti diri. Kad raya ini ditujukan khas kepada semua rakan blogger yang dikenali di alam nyata mahupun di alam maya. Silalh terima kad ini sebagai tanda persahabatan kita.

AMARAN! NAMA-NAMA BERIKUT SILA TERIMA KAD INI DENGAN KADAR SEGERA! JIKA TERLEWAT, ANDA AKAN MELEPAS.

Senarai penerima khas:
Pada teman-teman yang tak tertulis namanya di sini, sudilah jua menerima kad raya ini. Semoga akhir Ramadhan kembali ceria, penuh semangat untuk meneruskan ibadah tanpa lagho atau lalai dengan perkara lain.

Selamat Hari Raya Fitrah untuk semua...

1 comment:

  1. nnti saya bubuh kad ni di blog saya la ye kak chik ye..

    selamat hari raya.. tahun ni malas sikit nak buat kad..hehe

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails