Followers

20.11.11

Mengasah Kemahiran Yang Makin Tumpul

BISMILLAH.

Sudah lama rasanya kakchik tidak mereka sebarang set fesyen di Polyvore. Malam ni terasa macam tak mahu langsung buat benda lain secara online ni kecuali nak menyelongkar Polyvore yang kini berwajah baru. Malas juga nak print screen wajah baru Polyvore. Kalau dah biasa guna tentu tahu apa yang telah berubah.

Facebook pun sekejap-sekejap saja sebab sambil-sambil tu kakchik membalas mesej dan email yang berderet.

Jadi inilah hasil main-main di Polyvore malam ni.
Elegant In Abaya With Beautiful Boots


dan..

Be Who You Are



Itu saja. Selamat malam. Assalamualaikum

2 comments:

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails