Followers

9.3.13

Selamat Datang Ke Abaya Elegan Lovers

Bismillahir Rahmanir Rahim.

MasyaAllah... sudah berapa lama kakchik tidak mengemaskini blog kesayangan ini. Beginilah kalau fesbuk telah mengambil-alih banyak keperluan-keperluan dakwah kakchik. Walaubagaimanapun kakchik ada sesuatu yang mahu dikongsikan dengan kalian semua. Allahu'alam sama ada masih ada pengunjung atau tidak ke sini. Tidak menjadi satu masalah bagi kakchik :)

Kakchik assume sebahagian teman-teman yang singgah sudah tahu yang kakchik menjalankan bisnes menjual abaya (jubah) yang diimport dari tanah arab atau timur tengah. Bisnes ini adalah kerjaya sambilan kakchik di samping kerjaya sepenuh masa di al-Zahra'.

Nak buka butik belum kesampaian. Merata-rata kakchik mencari lokasi yang sesuai dengan bajet dan misi/visi bisnes tapi belum berhasil. Tidak mengapalah. Bisnes abaya kakchik masih berjalan seperti biasa secara online. Alhamdulillah. Dan bisnes online ini pastinya memerlukan pusat operasinya.

Tidak lain tidak bukan, rumah sendirilah yang paling sesuai. Kakchik ingin menjemput kalian untuk berkunjung ke home-boutique Abaya Elegan Lovers atau ringkasnya Abaya Elegan. Silakan.






6 comments:

  1. Assalamualaikum,
    sangat lama kakcik tak hupdet blog ni...apapun tahniah! bisnes makin maju harapnya. dah masuk youtube tu, kira ok lah.

    ReplyDelete
  2. salam kak cik,pelan2 la dulu.InshaaAllah ada rezeki kak cik nanti blh la bukak butik.Nk cari pon kena ikut budget kita...kdg2 sewa pon mahal sgt.
    Tahniah kak cik..Abaya lover beroperasi dr rumah....K.atie nak mai,jauhhhhhhhh :)

    ReplyDelete
  3. Assamualaikum kakchik.
    Selamat berkenalan. I am from Singapore and happened to tumble over your blog while looking for info on abaya bisnes.
    Really love what you have done. Home abaya boutique. Do you mind sharing how you get started.

    ReplyDelete
  4. Assamualaikum Kakchik
    I happened to tumble over your blog while looking for info on abaya online bisness. Really love what you have done with the home abaya boutique. Do you mind sharing how you first started.
    Syukran jazilan, in advance.
    Ps: i reside in kota singa.

    ReplyDelete
  5. Assamualaikum
    Loves what you are doing with the home abaya boutique.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails